Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη σε Πολάκη: «Θα σε κλείσω φυλακή»! (video)

Απίστευτος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, καθώς τη στιγμή που ο τελευταίος βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα, ο πρώτος του είπε σε έντονο ύφος «Εγώ σε ξέρω. Σε έχω μελετήσει αρκετά. Εγώ θα σε κλείσω φυλακή Πολάκη! Ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ από την τροπολογία που σου χαλάσαμε».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Πολάκη στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής καταγγέλοντάς τον για συγκεκριμένα σκάνδαλα και για έλλειψη πτυχίων και τον προειδοποίησε: «εγώ θα σε κλείσω φυλακή», ενώ ο κ. Πολάκης απέφυγε να απαντήσει.

Δείτε το video:

«Εγώ σε ξέρω Πολάκη. Σε έχω μελετήσει αρκετά. Εγώ θα σε κλείσω φυλακή» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για να προσθέσει αναφερόμενος στην τροπολογία για το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και σε πρόσφατη υπουργική απόφαση: «Με τις καταγγελίες που κάναμε για την τροπολογία ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ. Στο χαλάσαμε. Κοίταξέ με καλά από εμένα δεν ξεμπλέκεις. Το παίζεις καθαρός αλλά είσαι πολύ βρώμικος, Πολάκη».

«Πράγματι το πήρα στα 10 χρόνια το πτυχίο μου γιατί έπρεπε να βοηθήσω τους γονείς μου. Στα πρακτικά της Βουλής έχω τον κ. Πελεγρίνη που μου έπλεξε το εγκώμιο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε άλλο σημείο απαντώντας σε σχετική κριτική του Παύλου Πολάκη και συνέχισε: «Εσείς κ. Πολάκη μπορείτε να μου καταθέσετε το πτυχίο εντατικολόγου που το έχετε; Θέλω το πιστοποιητικό! Ξέρετε γιατί; Γιατί κάνατε τον διευθυντή εντατικής χωρίς να έχετε πτυχίο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Αρνείται να αποκαλύψει τις δαπάνες που νομιμοποιεί! Βρώμικος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: Σφοδρή επίθεση για Υγεία, Παιδεία και Βενεζουέλα – Έφυγε από την αίθουσα ο Τσίπρας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξης Τσίπρας: Φέρνουμε μια εμβληματική μεταρρύθμιση για την Υγεία