• Πολιτική

    Σάλος με σκίτσο για τη Δόμνα Μιχαηλίδου και την ενδοοικογενειακή βία

    Το σκίτσο της ΕφΣυν


    Ενα σκίτσο της Εφημερίδας των Συντακτών έχει προκαλέσει χαμό τις τελευταίες ώρες. Αφορά την Δόμνα Μιχαηλίδου, την πρώην υπουργό, αλλά το χιούμορ του σκιτσογράφου ξεφεύγει από τα όρια.

    Ο σκιτσογράφος συνδέει τον πρόσφατο ανασχηματισμό όπου η κ. Μιχαηλίδου έμεινε εκτός κυβέρνησης και γράφει: «Θύμα “ενδοοικογενειακής βίας” έπεσε η Δόμνα που πρώτη φορά μετά το 2019 μένει εκτός κυβέρνησης». Και βάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείχνει απειλητικά τις γροθιές του στην έντρομη Δόμνα Μιχαηλίδου και να την απειλεί: «Θα πεις στους δημοσιογράφους ότι έπεσες από τις σκάλες».

    Το σκίτσο αυτό έρχεται σε μια στιγμή όπου είναι νούμερο ένα θέμα ο ξυλοδαρμός της 37χρονης Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα.
    Οι «υπέροχες γυναίκες» ένας λογαριασμός στο instagram («yperoxes.gynaikes») αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για χυδαιότητα.

    Δείτε την χαρακτηριστική ανάρτηση:

    Ο λογαριασμός έγραψε χαρακτηριστικά: «Και ενώ φωνάζουμε ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία δεν διατίθεται για πλάκα, σήμερα μια εφημερίδα κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή έπειτα από ένα ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που βρίσκεται στο δημόσιο διάλογο και μία γυναικοκτονία που έγινε χθες, να αστειευτεί και να προκαλέσει με αυτό τον τρόπο. Χυδαίο! Δεν είναι θέμα πολιτικής επιλογής ή κομματικής τοποθέτησης, είναι απλά η στιγμή να κατανοήσουμε ότι η βία κατά των γυναικών δεν ενδείκνυται για αστειάκια και σάτιρα».

    Διαβάστε επίσης:

    Απόστολος Λύτρας: Αίτηση διαζυγίου και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους καταθέτει η σύζυγός του
    Απόστολος Λύτρας: Η «σκοτεινή» ζωή του ποινικολόγου – Τα ακίνητα, τα super cars, τα σκάφη και τα πολλά μετρητά
    Απόστολος Λύτρας: Αυτή είναι η μεζονέτα στο Χαλάνδρι που βγαίνει σε πλειστηριασμό (φωτό – video)
     



    ΣΧΟΛΙΑ