ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η περαιτέρω ενίσχυση των εμπορικών, οικονομικών και επενδυτικών σχέσεων Ελλάδας και Γερμανίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, με τον Γερμανό αντικαγκελάριο, υπουργό Οικονομικών Υποθέσεων και Κλιματικής Προστασίας, Ρόμπερτ Χάμπεκ.
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο περίπτερο της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ, όπου είναι και η τιμώμενη χώρα.
Στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Χάμπεκ υπογράμμισε ότι Ελλάδα και Γερμανία συνεργάζονται στο πλαίσιο της ΕΕ, ενώ έχουν κοινή αντίληψη στο ενεργειακό πεδίο.
Τόνισε, δε, ότι η συμμετοχή της Γερμανίας με 133 εκθέτες αποτελεί ισχυρή ένδειξη του ενδιαφέροντος για την ελληνική οικονομία. Περαιτέρω, επισήμανε ότι η ΕΕ στο μέλλον πρέπει να επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων και να επενδύσει περισσότερο στις τεχνολογίες.
Ο κ. Χάμπεκ θα έχει συνάντηση στη συνέχεια με τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη.
Διαβάστε επίσης:
ΕΡΤ: Το χάος που αφήνει πίσω του ο Κωνσταντίνος Ζούλας και οι προκλήσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου
ΣΥΡΙΖΑ: 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ζητούν από τον Κασσελάκη εκλογές – Το κείμενο συμβολής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
