ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431), ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης
«Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη, ότι κι αν επέλεξε στις 21 Μαΐου, να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη σε αυτή τη νέα της πορεία.
Είναι ο μόνος τρόπος να μην έχουμε άλλα 4 χαμένα χρόνια στο πολιτκό μας σύστημα, με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μια αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση, που οι επιλογές της αποδομούν το κοινωνικό κράτος.
Δεσμεύομαι πως θα είναι η δύναμή τους, μέσα κι έξω από το κοινοβούλιο αγκαλιάζοντας τις ελπίδες, τις προσδοκίες τους, τις ανάγκες τους.
Η δημοκρατική παράταξη όσο πιο ισχψυρή είναι σήμερα το βράδυ, τόσο πιο σιχυρή θα είναι απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης:
Εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα της κάλπης – Ζωντανή ενημέρωση
Καιρός: Με καλοκαιρινό καιρό πάμε σήμερα στις κάλπες
Εκλογές 2023: Πώς ψήφισαν οι Έλληνες στο εξωτερικό
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλίσσης Όλγας: Τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται η ανάπλαση – Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις
- Μπρα ντε φερ ΡΑΑΕΥ – ΔΕΔΔΗΕ για το WACC: Ως 7,2% θέλει η ΡΑΑΕΥ-Σήμερα οι αποφάσεις
- Νέα πλατφόρμα για τα προγράμματα στεγαστικής πολιτικής – Πώς θα λειτουργεί
- Συμμαχία Χαρδαλιά – ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο
