Menu
-0.81%
Τζίρος: 115.10 εκατ.

Γεωργιάδης: Σε λίγο καιρό, η Ελλάδα θα έχει κέντρο με την τελειότερη τεχνολογία στις μεταμοσχεύσεις στον κόσμο

Predator

Τι απασχολεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα μηνύματα της επιλογής Αγαπηδάκη, ο ρόλος της Μαρίας Χούκλη, τα ραντεβού των βουλευτών με τον Αρχιεπίσκοπο, οι αιχμές στην Κεραμέως και τα πράσινα άλογα της Κεφαλογιάννη

Τι σκέφτεται και τι λέει μακριά από τις κάμερες ο Κυριάκος Μητσοτάκης….

Σίγουρος για την αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες εμφανίζεται σε συνομιλητές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αν και άγνωστος Χ είναι η αδιευκρίνιστη ψήφος που για πρώτη φορά, εξακολουθεί να ανέρχεται κοντά στο 20%, δηλαδή σε διπλάσια ποσοστά από τα αντίστοιχα όλων των προηγούμενων προεκλογικών περιόδων ένα μήνα πριν την κάλπη.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εκτιμά ότι οι πολίτες τελικά, θα ψηφίσουν με βάση τη συνολική αξιολόγηση της τετραετίας, συγκρίνοντας τις θέσεις των κομμάτων και απαντώντας στο ερώτημα για το ποιος μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στο αύριο, όχι με βάση τον θυμό που προκλήθηκε εξαιτίας των Τεμπών.  

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται να μην ανησυχεί τόσο για τους «17ρηδες», που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, όσο για τους νέους και τις νέες 27-35, τους λεγόμενους «Millennial», τη γενιά που μεγάλωσε μέσα στην κρίση.

Ο Πρωθυπουργός πιστεύει πως το μεγάλο διακύβευμα είναι να πείσει τους νέους και τις νέες ότι δεν είναι όλοι ίδιοι και πως πρέπει να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα συνολικά.

Όταν ερωτάται για τις εξελίξεις στην «Ελληνική Λύση» και την αντιπαράθεση Βελόπουλου- Μυλωνάκη, ο Πρωθυπουργός «περιορίζεται» στο γνωστό χαμόγελό του, το οποίο, ίσως, αποτελεί όχι μόνο το καλύτερο σχόλιο για το διάστημα που απομένει ως τις εκλογές, αλλά, για κάποιους, και προάγγελος εξελίξεων μετεκλογικά.

Κατά τα άλλα, εκτιμά ότι ο κ. Τσίπρας τον αντιγράφει -κάνει «mirroring» όπως προτιμά να λέει με πιο τεχνοκρατικούς όρους ο Άκης Σκέρτσος- πηγαίνοντας για συνεντεύξεις σε youtubers.

Να γνωρίζετε επίσης, ότι ο κ. Μητσοτάκης πριν από τις συνεντεύξεις του, δεν τρώει και δεν πίνει το παραμικρό.

Προτιμά να κρατά το…μπαρούτι του στεγνό, που έλεγε και ο Όλιβερ Κρόμβελ.

…Γιατί δίνει έμφαση στα θέματα Υγείας και τι σημαίνει η επιλογή της Ειρήνης Αγαπηδάκη

Επίσης, ο Πρωθυπουργός, παρά τα σχετικά δημοσκοπικά ευρήματα, εκτιμά ότι οι πολίτες θα ψηφίσουν όχι με κριτήριο την ακρίβεια, η οποία εμφανίζεται ως το βασικότερο πρόβλημα τους σε όλες τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά με βάση τις εξαγγελίες και τα προγράμματα για την Υγεία.

Η εκτίμηση αυτή, προφανώς προέρχεται από τα όσα καταγράφονται στις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις- focus groups που διενεργούνται από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου το «πρόβλημα Υγεία» εμφανίζει συνεχώς ανοδικές τάσεις και όπως λένε οι γνωρίζοντες, «είναι ένα βουβό πρόβλημα που έρχεται από τα κάτω, με ότι αυτό συνεπάγεται»

Και, φυσικά, αυτή η εξέλιξη-εκτίμηση αποτυπώνεται τόσο στην έμφαση που έδωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ στην ενίσχυση του ΕΣΥ και ευρύτερα στα θέματα Υγείας κατά την παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος στον «Ελληνικό Κόσμο» (αύξηση δαπανών και προσωπικού, ψηφιακός μετασχηματισμός, εκσυγχρονισμός νοσοκομείων, μαζικοί προληπτικοί έλεγχοι, κυρίως για γυναίκες, ψυχική υγεία κλπ) όσο και χθες στα πρόσωπα του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όπου επικεφαλής ορίστηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Γιατί η Αγαπηδάκη;

Διότι, αποτελεί την καλύτερη έκφραση του διπόλου «γυναίκα-Υγεία» στο οποίο «ποντάρουν» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σας θυμίζω ότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, πέρα από τις σπουδές της στην Ψυχολογία της Υγείας, ως Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, έχει συμβάλλει στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση μεταξύ άλλων του παιδιατρικού ψηφιακού βιβλιαρίου παιδιού, του νέου σχεδίου Πρόληψης των κυριότερων χρόνιων νοσημάτων, του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά», καθώς και πολλών άλλων ανάλογων προγραμμάτων πρόληψης.

Με την επιλογή της κας Αγαπηδάκη ως επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περνά ένα ακόμα μήνυμα της σημασίας που αποδίδει στην αναμόρφωση του ΕΣΥ, και φυσικά στο ρόλο της γυναίκας.

…και το «χτύπημα» στο μαλακό πολιτικό υπογάστριο του Αλέξη Τσίπρα

Έμπρακτη απόδειξη του πως εννοεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον όρο «προοδευτικό» στον 21ο αιώνα, και ταυτόχρονα ευθεία βολή στον πυρήνα της επιχειρηματολογίας του Αλέξη Τσίπρα, αποτελούν οι τελευταίες κινήσεις του Πρωθυπουργού, τόσο στα θέματα κοινωνικής πολιτικής και υγείας, όσο και στην επιλογή των προσώπων που θα ενισχύσουν τα αντίστοιχα μηνύματα προς τους πολίτες.

Στην κατεύθυνση αυτή, εκτός από τα ανωτέρω, κρατήστε και τα ονόματα του Γιώργου Σταμάτη και της Ιωάννας Λυτρίβη που ανακοινώθηκαν στο Επικρατείας της ΝΔ. Τα πλούσια βιογραφικά τους και τα μετρήσιμα αποτελέσματα της δουλειάς τους, που μπορείτε να αναζητήσετε και στο mononews, λένε πολλά.

Η στήλη θα σας μεταφέρει μια χαρακτηριστική ατάκα άστεγου, όταν με πρωτοβουλία του κ. Σταμάτη, του ανθρώπου που «άνοιξε τα μάτια» στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όλα αυτά που συμβαίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με χιλιάδες ευάλωτους που ήταν «αθέατοι», ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε μαζί τους: Όταν ο άνθρωπος που μίλησε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, έρχεται στο λιμάνι του Πειραιά για να μας συναντήσει, να δει πως ζούμε και να μας βοηθήσει, τότε υπάρχει ελπίδα».

Ο Άκης Σκέρτσος, η Μαρία Χούκλη…

Κρίσιμο ρόλο δίπλα στον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Άκη Σκέρτσο διαδραματίζει η επί δεκαετίες κορυφαία δημοσιογράφος κα. Μαρία Χούκλη.

Πέρα από τη δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια με αρμοδιότητα τα επικοινωνιακά του Υπουργού Επικρατείας, η κα. Χούκλη δίνει το αθόρυβο πλην ουσιαστικό «παρών» στα briefing των πολιτικών συντακτών, προσερχόμενη, μαθαίνουμε, στην αίθουσα της ενημέρωσης αρκετή ώρα πριν από την προκαθορισμένη έναρξη.

Στην «παρθενική» εμφάνιση του κ. Σκέρτσου ως Κυβερνητικού Εκπροσώπου μάλιστα, η σύμβουλος-δημοσιογράφος Μαρία, ως γνωρίζουσα καλύτερα από πολλούς τα θέματα της εικόνας, είχε και το …σκηνοθετικό πρόσταγμα, υποδεικνύοντας με πειθώ, τα…επόμενα βήματα στον κυβερνητικό αξιωματούχο, το «στήσιμο» μπροστά στην κάμερα και άλλα «μυστικά» προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο επικοινωνιακό αποτέλεσμα.

…και οι δύσπεπτοι μονόλογοι του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Κάτι που, σε γενικές γραμμές, έως τώρα, συμβαίνει.

Αν αφαιρέσει κανείς τις ημίωρες και ως εκ τούτου αν όχι «βαρετές» τουλάχιστον επικοινωνιακά δύσπεπτες εισαγωγές του κ. Σκέρτσου για το συντελεσθέν κυβερνητικό έργο.

Το οποίο, λένε ακόμα κι αυτοί που δεν αμφισβητούν την υλοποιησή του, θα μπορούσε, ακόμα και με τη μορφή των αγαπημένων στον κ. Σκέρτσο διαφανειών, να παρουσιάζεται διαφορετικά και πιο … «ζωντανά», όπως εξάλλου, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ο οποίος «κατανάλωσε»

περίπου την ίδια ώρα με αυτή που αφιερώνει κάθε φορά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για πτυχές του κυβερνητικού έργου) περνώντας το μήνυμα με σαφέστερο τρόπο και για το σύνολο του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ.

Να συμφωνήσουμε με τον κ. Σκέρτσο πως «ότι δεν μετριέται δεν μπορεί να αξιολογηθεί στη βάση του», και πως «ο πολιτικός διάλογος ουσίας γίνεται μόνο επί πολιτικών με απτά αποτελέσματα».

Αλλά, πέρα από τον υπαρκτό κίνδυνο η επιμονή στην τεκμηρίωση να χαρακτηριστεί «τεχνοκρατική εμμονή», ενυπάρχει και ο φόβος οι πολίτες…να αλλάξουν κανάλι.

Κάνοντας, παράλληλα, αρκετούς να ανασύρουν, αντανακλαστικά, εκτός από το απόφθεγμα του χιουμορίστα Evan Esar «Δημόσια ομιλία είναι η τέχνη να αναλύεις μια ιδέα δύο λεπτών με ένα λεξιλόγιο δύο ωρών», το διαχρονικά σοφό του Πλουτάρχου: Απιστούνται δ’ oι λάλοι καν αληθεύωσιν. (Δεν πιστεύει κανείς τους φλύαρους, ακόμα κι όταν λένε την αλήθεια).

Ο Νίκος Δένδιας και  το Υπουργείο Εξωτερικών

«Μονιμότητα σε υπουργικούς ρόλους δεν υφίσταται» απαντά ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας σε συνομιλητές του όταν ερωτάται, με μια «υποδόρια» essence, πως νιώθει ένας πολιτικός που είναι σας ένας…μόνιμος ΥΠΕΞ.

Ενώ, ακόμα κι όταν η συζήτηση έχει κάνει τον κύκλο της, και οι ίδιοι συνομιλητές του Κερκυραίου επανέρχονται ουσιαστικά στο ίδιο ερώτημα, αν δηλαδή θα ήθελε ο σημερινός επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας να παραμείνει στο ίδιο Υπουργείο, ο κ. Δένδιας απαντά με ένα δίπτυχο: Το ποιος θα είναι ο Υπουργός Εξωτερικών στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί αποκλειστική προνομία του Πρωθυπουργού. Μόνο μετά έχω λόγο εγώ.

 Ο άναξ, ού το μαντείόν εστι το εν Δελφοίς, ούτε λέγει ούτε κρύπτει αλλά σημαίνει (Ο άρχοντας στον οποίο ανήκει το μαντείο στους Δελφούς, ούτε λέει ούτε κρύβει, αλλά μονάχα σημαίνει)- Ηράκλειτος.

…και η γεμάτη νόημα παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα στα ελληνοτουρκικά

Να γνωρίζετε επίσης ότι, μεταξύ άλλων, στο σημείωμα προς τον «διάδοχό» του -και επί της ουσίας στον Πρωθυπουργό- που έχει προαναγγείλει ο σημερινός ΥΠΕΞ, περίοπτη θέση κατέχουν οι προτάσεις Δένδια για το πώς μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικός ο διάλογος με την Τουρκία, για την επίλυση της μίας διαφοράς που έχουμε, σχετικά με την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας.

Κρατήστε την παντελή απουσία της έκφρασης «Θαλάσσιες Ζώνες». Θα την βρούμε μπροστά μας. Και στην εξωτερική και στην εσωτερική πολιτική.

Η Νίκη Κεραμέως και η ειδυλλιακή εικόνα στην Παιδεία

Ειδυλλιακή εικόνα στην Παιδεία εξακολουθεί να παρουσιάζει η αρμόδια Υπουργός κα. Νίκη Κεραμέως, εκτιμώντας ότι «τα 4 τελευταία χρόνια κάναμε πράξη τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ, τολμήσαμε την συνολική αλλαγή του εκπαιδευτικού μας συστήματος»

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός, αναγνωρίζοντας βεβαίως το έργο που έγινε, είναι λιγότερο «κάθετος» και περιαυτολογικός.

«Θα έλεγα ότι η επόμενη τετραετία στην παιδεία είναι σε μεγάλο βαθμό η τετραετία της υλοποίησης μίας σημαντικής δέσμης θεσμικών παρεμβάσεων που ψηφίστηκαν αυτή την τετραετία», τόνισε κατά την παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ, αφήνοντας, σύμφωνα με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, κάποιες σαφείς αιχμές για την αποτελεσματικότητα της σημερινή πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Απανωτά «ραντεβού» με υποψηφίους βουλευτές πραγματοποιεί, κατόπιν σχετικών αιτημάτων, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ.  Ιερώνυμος Β΄, όπως μας μεταφέρουν πηγές με θέαση στα ενδότερα της Εκκλησίας.

Η αφορμή για την ευχή του Μακαριωτάτου, εκτός από τις σχετικές φωτογραφίες, συνοδεύεται, μαθαίνουμε, και από ευρύτερες συζητήσεις για τα τεκταινόμενα στις εκλογικές περιφέρειες των επισκεπτών του προκαθήμενου της Εκκλησίας.

Και κάποιες φορές, από πολιτικές εκτιμήσεις ακόμα και γύρω από πρόσωπα, δημοσκοπικά ευρήματα ακόμα και για «κομμένους(ες) που κάνουν και μεταφέρουν εκ των υστέρων, και με αδιευκρίνιστη ακρίβεια,  σε άλλους συνομιλητές τους, οι πολιτικοί συνδαιτημόνες των εν λόγω συναντήσεων.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και η πολιτικά εμμονική ταύτισή της με τη συνένωση των υπουργείων Τουρισμού και Πολιτισμού

Τους άνδρες και τις γυναίκες στα Αστυνομικά Τμήματα και τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς της Α΄ Αθηνών και κατ΄ επέκταση τα ζητήματα που σχετίζονται με την Ασφάλεια έχει βάλει ψηλά στην προεκλογική ατζέντα της η κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία επιχειρεί και μέσα από ανάλογες συναντήσεις, να μην πέσει κάτω από την τρίτη θέση που της δίνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, μακριά από τις απανωτές πρωτιές που κατακτούσε σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και της επέτρεπαν να «διαπραγματεύεται» υπό άλλους όρους τη θέση της στην κυβέρνηση.

Πάντως, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η κα. Κεφαλογιάννη, ακόμα και λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, επιμένει να δηλώνει πως «θα ήταν ιδανικό να μπορούσαν να συνδεθούν τα Υπουργεία Τουρισμού και Πολιτισμού».

Επαναφέροντας κατ΄ ουσίαν στην επιφάνεια το «βέτο»-άρνηση που φέρεται πως είχε θέσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν είχε τεθεί το θέμα της εκ μέρους της ανάληψης μόνο του ενός από τα δύο συγκεκριμένα Υπουργεία και όχι του συνενωμένου «υπερ-υπουργείου» που εκείνη λέγεται ότι επιζητούσε, αμέσως μετά τις εκλογές του 2019.

… το πράσινο πουκάμισο, ο Παναθηναϊκός και η «χρωματική παλέτα του άτρωτου εγώ»

Το άτρωτο «εγώ» της κας Κεφαλογιάννη (αυτό) τροφοδοτείται και από τα συνεχή δημοσιεύματα σε κοσμικές στήλες για το συνολικό look της.

Την «αβίαστη κομψότητα που τη διακρίνει» και που εκτοξεύεται στη στρατόσφαιρα του elegant δια του «σικ μακιγιάζ της».

Το «μονοχρωματικό makeup look με αποχρώσεις της ροζ-μωβ παλέτας». Τον «αρμονικό συνδυασμό των χρωμάτων του κραγιόν, του ρουζ αλλά και της σκιάς της». Με «ένα απαλό ροζ-φούξια στα χείλη, ασορτί χρώμα στα μήλα και μια ανοιχτή δαμασκηνί σκιά στα βλέφαρα». Που «όχι μόνο τόνισε το χρώμα των ματιών της αλλά και γλύκανε πολύ το βλέμμα της».

Πάντως, το πράσινο χρώμα του πουκαμίσου της, που φορούσε σε άλλη δημόσια παρουσία, το συνδυάζει με το γεγονός ότι είναι Παναθηναϊκός και με την «πράσινη ανάπτυξη» και επ’ ουδενί με τα «πράσινα άλογα».

Πάντως οι δημοσκοπήσεις την δίνουν στην Α΄Αθηνών τριτο-τέταρτη.

Τσίπρας- απλή αναλογική: Οι μεγάλοι χαμένοι των εκλογών

Η απλή αναλογική και ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι οι μεγάλοι χαμένοι των εκλογών, με  βάση τα δημοσκοπικά δεδομένα και τις επίσημες θέσεις των πολιτικών αρχηγών των άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Όπως πιστοποιείται, η απλή αναλογική, την οποία επανάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό προσκήνιο ως «πάγιο αίτημα της Αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου» (έχοντας προηγουμένως εκμεταλλευτεί το μπόνους των 50 εδρών για να ανέλθει στην εξουσία και να σχηματίσει κυβερνήσεις με τους ΑΝΕΛ, που δεν τους έλεγες και προοδευτικούς…)  εξελίσσεται σε «νάρκη» τόσο για τον ίδιο όσο, ενδεχομένως, και για τον τόπο.

Παρά τα πλεονεκτήματα που θα μπορούσε να αναγνωρίσει κανείς στο συγκεκριμένο εκλογικό σύστημα, αναφορικά με την γνήσια εκπροσώπηση της κοινωνίας στο Κοινοβούλιο, προκύπτει ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανάλογη πολιτική κουλτούρα συνεργασιών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πολιτική σταθερότητα, στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Τα απανωτά «αδειάσματα» των κκ. Κουτσούμπα, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη, αλλά και η συνακόλουθη επίρριψη ευθυνών από την ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ στους τρεις «δυνάμει κυβερνητικούς εταίρους», συνηγορούν στο ότι, στην περίπτωση που δεν σχηματιστεί άμεσα κυβέρνηση, η χώρα κινδυνεύει όχι απλώς με ακυβερνησία, αλλά από «συνταγματική καρδιακή ανακοπή», όπως τονίζουν κορυφαίοι συνταγματολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες και ιστορικοί.

Και η αδυναμία του κ. Τσίπρα να σχηματίσει κυβέρνηση, ως νικητής ή ως ηττημένος (κάτι που ο ίδιος, δημοσίως, αποκλείει) πιθανότατα σηματοδοτήσει και το πολιτικό του μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, είναι ότι ο κ. Τσίπρας αδυνατεί, λίγο πριν από τις εκλογές, να διεισδύει σε άλλα εκλογικά κοινά εκτός των οπαδών του κόμματος.

Διαβάστε επίσης

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά το Πάσχα, οι selfies της Κεφαλογιάννη, τα εύσημα Μητσοτάκη σε Π. Μαρινάκη και η πολιτική αφωνία του Κώστα Τσιάρα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Γκίκας στην COP29 στο Μπακού: Η Ελλάδα ως ηγέτιδα δύναμη στη ναυτιλία έχει την υποχρέωση να ηγηθεί της προσπάθειας για την απο-ανθρακοποίηση
«Αυγή» και «Στο Κόκκινο» εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλουν ότι είναι απλήρωτοι επί 2,5 μήνες
Συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ανδρέα Σταυρόπουλο για την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΣΥΡΙΖΑ: Συστήνουμε στον κ. Μαρινάκη να μη μετατρέπει τα εσωκομματικά ζητήματα της ΝΔ σε προβλήματα της χώρας
Άκης Σκέρτσος: Ψευδείς οι αναρτήσεις για δήθεν δηλώσεις μου κατά Σαμαρά
Μητσοτάκης στο Bloomberg: Αποπληρωμή επιπλέον €5 δισ. το 2025 – Οι επενδυτές εμπιστεύονται την Ελλάδα γιατί δεν έχει ρίσκο
O Σαμαράς, οι μετοχές, το ΜΜ και ο Ηλιάδης, ο «Τρελαντώνης» και οι 6, η BSB στο ΧΑ, ο Κούστας και η ηθοποιός της βιντεοκασέτας, η απαίτηση του pirouetter, τι λέει η EDISON για τα media και η συγκίνηση του Χατζηδάκη
Τρία ορόσημα και μία έκπληξη – «Οπλισμένη» η Ελλάδα στο επενδυτικό «σαφάρι» στη Νέα Υόρκη
Το τρις εξαμαρτείν ενός μεσσιανικού συνδρόμου
Ο Γιώργος Βερνίκος, ο Στέφανος Κασσελάκης, οι Offshore και η σκόπιμη άρνηση να πολιτεύονται οι εφοπλιστές και οι απόδημοι…