ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αυτονόητη η παραίτηση του κ. Δοξιάδη, που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή της υπουργοποίησής του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Καραμέρος για την παραίτηση του υφυπουρφού Ανάπτυξης, Αρίστου Δοξιάδη.
Ειδικότερα, ο κ. Καραμέρος αναφέρει τα εξής: «Αυτονόητη η παραίτηση του κ. Δοξιάδη, που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή της υπουργοποίησής του
Ο κ. Μητσοτάκης είναι, μετά από αυτήν την εξέλιξη, βαριά εκτεθειμένος.
Η κυβέρνηση των καρτέλ, των Τεμπών και των υποκλοπών, έχει την υπογραφή του».
Δείτε το βίντεο:
ΠΑΣΟΚ: Η προχειρότητα στις επιλογές και η έλλειψη πολιτικού σχεδίου αναδεικνύουν τα κυβερνητικά αδιέξοδα
«Ο “επικοινωνιακός αέρας” της δήθεν επανεκκίνησης δεν κράτησε ούτε 48 ώρες. Η προχειρότητα στις επιλογές και η έλλειψη πολιτικού σχεδίου αναδεικνύουν τα κυβερνητικά αδιέξοδα» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επισημαίνοντας πώς «η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν. Όσο μένουν, απλά σπαταλούν τις δυνατότητες της χώρας».
Όπως σημειώνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο σχόλιο του γραφείου Τύπου «η νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είχε εξαρχής δείξει τα περιορισμένα όρια του, καθώς είχε εξαντληθεί σε εσωκομματικές διευθετήσεις και ανακύκλωση αποτυχημένων πολιτικών και προσώπων.
Απόψε ήρθε και η αιφνιδιαστική παραίτηση του υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας Αρίστου Δοξιάδη στον απόηχο δημοσιευμάτων που αναφέρονταν στη δραστηριότητα του».
Ελληνική Λύση: Η «κυβέρνηση των αρίστων» δεν άντεξε έναν «Άρίστο»
«Η “κυβέρνηση των αρίστων” δεν άντεξε έναν “Άρίστο” και το “δοξάστε με” δεν κράτησε ούτε ένα 24ωρο…», σημειώνει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της για την παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη από τη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης.
Διαβάστε επίσης:
Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης από υφυπουργός Ανάπτυξης
Κυβερνητικές πηγές για Βόρεια Μακεδονία: Η Ελλάδα ανέλαβε το σύνολο των εγκαυματιών που ζητήθηκαν
Χούθι: Επίθεση κατά του αεροπλανοφόρου USS Harry Truman στην Ερυθρά Θάλασσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σχέδιο της ΕΕ για τα κρίσιμα φάρμακα – Οι θέσεις της ΠΕΦ και του ΣΦΕΕ
- Autohellas: Επαναλαμβάνουμε την τιμή στόχο στα 16,52 ευρώ ανά μετοχή
- Ανοίγει το Taxis για τις φορολογικές δηλώσεις – Τα SOS στους φορολογούμενους για τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις
- Γιατί ο Μητσοτάκης βάζει στο «στόχο» 3 υπουργεία – Το παρασκήνιο της παραίτησης Δοξιάδη και το μήνυμα με τους μπλε φακέλους
