Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Πόπη Τσαπανίδου: Αποδέχτηκε την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν μπαίνει στη Βουλή ο Κασσελάκης

Πόπη Τσαπανίδου

Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου θα λάβει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου μετά την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πόπη Τσαπανίδου, θα πάρει την έδρα του ψηφοδελτίου Επικρατείας από τον Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε για να πάρει την έδρα ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Με την αποδοχή της έδρας από την κυρία Τσαπανίδου, ουσιαστικά η προσπάθεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στην Βουλή, πέφτει στο κενό.

Τι αναφέρει στο Facebook

Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή.

Λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία.

 

Διαβάστε επίσης

Λίμνη Μόρνου – SOS: Από τις μικρότερες της τελευταίας 15ετίας η έκτασή της – Τι αποκαλύπτουν οι δορυφορικές εικόνες