• Top Stories

    Τρόμος στο Λονδίνο: Άνδρας μαχαίρωσε και απείλησε επιβάτες σε τρένο

    • NewsRoom


    Τρόμος επικράτησε στο Λονδίνο, καθώς ένας άνδρας μαχαίρωσε έναν άνθρωπο και απείλησε πολλούς ακόμα στον σταθμό Forest Hill του ηλεκτρικού τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο οποίος εν τέλει συνελήφθη από την αστυνομία. Οι αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο άνδρας φώναζε «θάνατος σε όλους τους μουσουλμάνους» και αμέσως μετά έβγαλε το μαχαίρι και τραυμάτισε έναν επιβάτη του τρένου.

    londino

    Αφού μαχαίρωσε τον επιβάτη, επιτέθηκε σε πολλούς ακόμα, προκαλώντας τον πανικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαχαιρωμένος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Forest Hill ενώ ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία.

    londino2

    Παρ’ ότι η επίθεση που πραγματοποιήθηκε ομοίαζε κατά πολύ με εκείνες των τζιχαντιστών, αλλά… από το αντίθετο στρατόπεδο, ο εισαγγελέας απέφυγε να μιλήσει για τρομοκρατικό χτύπημα.

    Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο μανιακός άνδρας να είναι μέλος ακροδεξιάς ομάδας, συνδυάζοντας τις πληροφορίες που είχε διαδώσει η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας, αναφορικά με σχέδιο τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, από ακροδεξιές και ναζιστικές οργανώσεις, οι οποίες φέρονται να έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο.

    londino3

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μ. Λαμπράκης: Ο πρώην υπαρχηγός του Σώρρα και οι business με τα ναρκωτικά στη Νέα Υόρκη – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η έκθεση της DEA για την υπόθεση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι δικαιούνται τη 13η σύνταξη – Πόσα θα πάρουν σύμφωνα με την τροπολογία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζει και βασιλεύει ο παράνομος τζόγος στην Ελλάδα – Διαρκής «μάχη» με τεράστιες απώλειες για το Κράτος



    ΣΧΟΛΙΑ