Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Τι… φοβάται ο Τσίπρας; – Σκέψεις για τετ α τετ με πολιτικούς αρχηγούς στο Μαξίμου…

Politico

Έντονες είναι οι διεργασίες στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς οι εξελίξεις στο Κυπριακό “τρέχουν” και ο Αλέξης Τσίπρας αναζητάει… συναίνεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με πολιτκούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου αφού η κινητικότητα στο κυπριακό είναι έντονη.

Συν τοθς άλλοις, τις επόμενες ημέρες επισκέπτονται την Αθήνα ο ειδικός απεσταλμένος του ΓΓ του Ηνωμένων Εθνών κ. Άιντε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων της Βρετανίας, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη, προκειμένου στις 6 Ιανουαρίου να συναντηθεί με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες.

Σύμφωνα πάντα με πληροροφίες, έχει επιλεγεί η διαδικασία των τετ α τετ και όχι της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς υπάρχει πάντα ο “φόβος” να μην εκθοθεί κοινό ανακοινωθέν….