• Top Stories

    Θεόδωρος Πάγκαλος: “Je suis …Τσίπρας”

    • NewsRoom
    Πάγαλος - Τσίπρας


    Κατά το παλαιότερο σύνθημα “Je suis Charlie” (Είμαι ο Τσάρλι), ο Θεόδωρος Πάγκαλος τρολάρει τον Αλέξη Τσίπρα. «Είμαι και εγώ τσίπρας», ανέφερε στο Twitter ο πρώην υπουργός και ξεκίνησε, ως αναμενόταν, πόλεμο στα social media με εχθρούς και φίλους.

    Με αφορμή την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για το “βοήθημα” που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος δε δίστασε να τρολάρει τον Αλέξη Τσίπρα με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

    “Αισθάνομαι αλληλεγγύη με τον Πρωθυπουργό. Είμαι και εγώ τσίπρας. Στα Τζουμέρκα με την τοπική προφορά σημαίνει τσιπουράς” έγραψε κάνονατς λογοπαίγνιο με το όνομα του Α. Τσίπρα ενώ σε άλλη του ανάρτηση προτείνει “καταγγελία καιστη σμερνή ψηφοφορία αποχή” όπως λέει χαρακτηριστικά.

    Πάγκαλος“Το τσίπουρό μου μόλις βγήκε και είναι εξαιρετικής ποιότητας. Άντε Αλέξη στην υγειά μας. Κάθε μέρα κάτι μας προσφέρεις για να ευθυμήσουμε” έγραψε ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος δε σταματησε εκεί κλαίνοντας την … ομιλία του με την εξής φράση Επίσης είμαι και εγώ “λαϊκό παιδί” από την Ελευσίνα. Τους ψευτόμαγκες δεν τους θέλω. Απόψε προτείνω καταγγελία και στην ψηφοφορία αποχή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μπορείτε και να μην πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας και να είστε νόμιμοι;

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλη κυκλοφορίας: Σε ποιες περιπτώσεις ισχύουν μηδενικά τέλη;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έλα μωρέ, λίγα παραπάνω, λίγα παρακάτω, ξερονήσια είναι



    ΣΧΟΛΙΑ