• Πολιτική

    Στο top 5 με τους πιο sexy ηγέτες του κόσμου ο δικός μας Αλέξης!

    • NewsRoom
    Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να μην τον φέρνουν πρώτο στην προτίμηση του λαού, μπορεί πολλοί να αντιδρούν στις κυβερνητικές του πολιτικές και αποφάσεις, μπορεί η χώρα να παραλύει από γενικές απεργίες, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας είναι αδιαμφισβήτητα – και όχι άδικα – ένας από τους 5 πιο sexy ηγέτες του κόσμου. Αυτό υποστηρίζει το περιοδικό People, που κατατάσσει τον 42χρονο Έλληνα πρωθυπουργό στο δικό του top 5, με τους πιο sexy ηγέτες.

    Πέρα από κάθε πολιτική πεποίθηση ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δικαιούται να βρίσκεται στο συγκεκριμένο top 5. Εξάλλου χαρακτηριστική, είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού στο ειδικό αφιέρωμα του People «Αλέξης Τσίπρας, 42. Ο επαναστάτης μαθητής που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας μας ενέπνευσε για το σλόγκαν: “Έλα Αλέξη για μια Ελλάδα  σέξι”».

    Στους πιο sexy ηγέτες, δίπλα στο δικό μας Αλέξη Τσίπρα φιγουράρουν ακόμα τα ονόματα του Justin Trudeau, του Καναδά, του Βασιλιά της Ισπανίας, γιό του Juan Carlos και της Βασίλισσας Σοφίας, Felipe του 6ου, του πολυσυζητημένος τις τελευταίες ημέρες Ιταλού πρωθυπουργού, Matteo Renzi και του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Xavier Bettel, του πρώτου ομοφιλόφυλου ηγέτη κράτους μάλιστα που παντρεύτηκε επίσημα τον σύντροφό του.

    Χαρακτηριστικό του αφιερώματος είναι το γεγονός ότι όλοι οι sexy  ηγέτες, με εξαίρεση αυτόν του Καναδά, προέρχονται από Ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα, στα ενδιαφέροντα στοιχεία της παρουσίασης του People, είναι τα σχόλια για τον Αλέξη Τσίπρα. 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση: 11 μονάδες μπροστά η ΝΔ, με το 43% του κόσμου να ζητά την ίδρυση νέων κομμάτων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιότητα είναι η απάντηση των ξενοδόχων στην υπερφορολόγηση του ελληνικού τουρισμού!



    ΣΧΟΛΙΑ