• Top Stories

    Ο “μπούλης” Καμμένος κάνει… όργια στο Twitter

    • NewsRoom
    μπούλης


    Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, φτάνει μέχρι τη Νίσυρο και μοιράζεται την εμπειρία του, αποκαλώντας τον “συγκυβερνήτη” και συμπολιτευτή του Πάνο Καμμένο, “μπούλη” τότε  – ναι – μπορούμε όλοι να ξεχάσουμε μνημόνια, Τρόικα, ακόμα και τον Γιάνη, που για μία ακόμα φορά “ξεμπρόστιασε” τον Σόιμπλε, λέγοντας ότι αυτός έριξε τον Σαμαρά τον Ιούλιο του 2014, και να οργιάσουμε με το δικό μας  στο Twitter.

    Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Αλέξης δεν έχει και πολύ άδικο. Αν μη το άλλο στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε φιλαλήθης. Ποιός είναι αυτός εξάλλου που μπορεί να παραδεχτεί με το χέρι στην καρδιά ότι δεν έχει σκεφτεί κάτι ανάλογο για τον υπ. Αμύνης; Ακόμα και ο ίδιος, είτε από ευγένεια είτε από αμηχανία περισσότερο χασκογέλασε όταν ο Αλέξης τον είπε “μπούλη”. Ωστόσο, μέγα παράλειψη: ο Τσίπρας μίλησε μόνο για το παρελθόν, ότι δηλαδή τότε τον θεωρούσε μπούλη. Για το αν τον θεωρεί ακόμα πάντως, ούτε κουβέντα. Και η απορία αιωρείται.

    Το ζήτημα είναι ότι για το Twitter, το #μπούλης ήταν βούτυρο στο ψωμί των χρηστών και όχι άδικα. Τη στιγμή που αρκετοί βάλθηκαν να “θιχτούν” και ως άλλες μαρκησίες να πουν “ντροπή, πρωθυπουργός πράμα να λέει τον Καμμένο μπούλη, μα δεν είναι σωστό”, τη στιγμή αυτή ακριβώς είναι που συνειδητοποιείς ότι πρέπει να μπεις στο Twitter. Και τα τιτιβίσματα οργιάζουν και το Twitter παίρνει φωτιά με τον πιο διάσημο  της ημέρας.

    Τσίπρας: Την 1η φορά ο Καμμένος μου φάνηκε , την 2η πιλότος, την 3η αστροναύτης, την 4η καταδρομέας, την 5η…Πλάκα πλάκα το μπούλης πρεπει να ειναι η μοναδική αλήθεια που εχει πει ο Τσίπρας έως σήμερα.

    -Παλιά σε θεωρούσα μπούλη!! -Τι σου άλλαξε γνώμη; -Η καρέκλα…

    Σήμερα μάθαμε -Καμμένος -Οι σημαίες χωρίζονται σε οικιακής & δημόσιας χρήσης -Οι περιπτεράδες μποϋκοτάρουν ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ

    Ανεξάρτητοι Μπούληδες (ΑΝ.ΜΠελ)

    ΜΠΟΥΛΗ Καμμένε κοίτα μην παραιτηθεις ….ειναι ομορφη η καρέκλα!!!



    ΣΧΟΛΙΑ