Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κοινή δράση στο Κυπριακό συμφώνησαν Α. Τσίπρας και Ν. Αναστασιάδης

Αλέξης Τσίπρας Νίκος Αναστασιάδης

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (αριστερά) και ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης (δεξιά)

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης επικέντρωσαν το περιεχόμενο των συζητήσεών κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην επίτευξη δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, όπου και επανεπιβεβαιώθηκε η σταθερή προσήλωση Ελλάδας και Κύπρου επί τη βάσει των αποφάσεων του ΟΗΕ.

Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Αναστασιάδης παράλληλα προχώρησαν στην ανάληψη κοινών δράσεων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Ακόμη, όπως ανακοίνωσε σχετικά το γραφείο Τύπου του κ. Τσίπρα, «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και Ιωάννη Κασουλίδη, στο πλαίσιο του συνεχούς συντονισμού Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας για το Κυπριακό. Στο πλαίσιο αυτό, επανεπιβεβαιώθηκε η σταθερή προσήλωση Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας στην επίτευξη δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού επί τη βάσει των αποφάσεων του ΟΗΕ. Παράλληλα, ελήφθησαν αποφάσεις για ανάληψη κοινών δράσεων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Β. Πούτιν: «Δεν θα απελάσουμε Αμερικανούς διπλωμάτες»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση μέχρι 9 Ιανουαρίου η αποπληρωμή για τέλη και παράδοση πινακίδων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βραζιλία: Έγκλημα πάθους η δολοφονία του Έλληνα πρέσβη; – Ύποπτη η σύζυγος