Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αλέκος Φλαμπουράρης: Σύνταξη 176.582 ευρώ και 20 ακίνητα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας

Φλαμπουράρης

Αλέκος Φλαμπουράρης

Εισοδήματα ύψους 176.582 ευρώ δήλωσε ο υπουργός επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης στη δήλωση πόθεν έσχες του 2014.

Ο κ. Φλαμπουράρης δηλώνει ως επάγγελμα συνταξιούχος, ενώ σύμφωνα με τη δήλωσή του έχει μαζί με την σύζυγό του ένα μακρύ κατάλογο ακίνητης περιουσίας, που περιλαμβάνει 20 κτήματα ή κτίσματα μαζί με τη σύζυγό του. Ταυτόχρονα εμφανίζεται να συμμετέχει στην ΜΕΡΙΤ ΧΑΕΠΕΥ.

Η συμμετοχή του κ. Φλαμπουράρης στη συγκεκριμένη εταιρεία είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς υπήρξε ανάδοχος αρκετών δημοσίων έργων. Ο ίδιος ο κ. Φλαμπουράρης είχε πει μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ότι έτρεχε ο ίδιος “στο ΤΣΜΕΔΕ” για να κλείσει την συμμετοχή του εκεί, λόγω ασυμβίβαστου.

Ο κ. Φλαμπουράρης είχε προσκομίσει συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης των μετοχών του η οποία είχε επικυρωθεί από αξιωματικό της ΓΑΔΑ για να αποδείξει ότι δεν ήταν πλέον ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας.

Σήμερα πάντως η Πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση επί του θέματος τόνισε ότι «ο κ. Φλαμπουράρης τότε είχε δηλώσει περισσότερα από όσα ήταν υποχρεωμένος».

Αναλυτικά η δήλωση πόθεν έσχες για το 2014 εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Σταθάκης: Ο «μάγος» που εξαφάνισε πάνω από 2 εκατ. ευρώ από το «πόθεν έσχες» του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόθεν έσχες: Αναλυτικά όλα τα εισοδήματα που δηλώνουν οι βουλευτές – Ποιος είναι ο πιο πλούσιος και ο πιο φτωχός

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλγα Γεροβασίλη: Δηλώνει καταθέσεις 16,07 ευρώ, με εισόδημα 223.213!