• Top Stories

    Αλέκος Φλαμπουράρης: Σύνταξη 176.582 ευρώ και 20 ακίνητα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας

    Φλαμπουράρης

    Αλέκος Φλαμπουράρης


    Εισοδήματα ύψους 176.582 ευρώ δήλωσε ο υπουργός επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης στη δήλωση πόθεν έσχες του 2014.

    Ο κ. Φλαμπουράρης δηλώνει ως επάγγελμα συνταξιούχος, ενώ σύμφωνα με τη δήλωσή του έχει μαζί με την σύζυγό του ένα μακρύ κατάλογο ακίνητης περιουσίας, που περιλαμβάνει 20 κτήματα ή κτίσματα μαζί με τη σύζυγό του. Ταυτόχρονα εμφανίζεται να συμμετέχει στην ΜΕΡΙΤ ΧΑΕΠΕΥ.

    Η συμμετοχή του κ. Φλαμπουράρης στη συγκεκριμένη εταιρεία είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς υπήρξε ανάδοχος αρκετών δημοσίων έργων. Ο ίδιος ο κ. Φλαμπουράρης είχε πει μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ότι έτρεχε ο ίδιος “στο ΤΣΜΕΔΕ” για να κλείσει την συμμετοχή του εκεί, λόγω ασυμβίβαστου.

    Ο κ. Φλαμπουράρης είχε προσκομίσει συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης των μετοχών του η οποία είχε επικυρωθεί από αξιωματικό της ΓΑΔΑ για να αποδείξει ότι δεν ήταν πλέον ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας.

    Σήμερα πάντως η Πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση επί του θέματος τόνισε ότι «ο κ. Φλαμπουράρης τότε είχε δηλώσει περισσότερα από όσα ήταν υποχρεωμένος».

    Αναλυτικά η δήλωση πόθεν έσχες για το 2014 εδώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Σταθάκης: Ο «μάγος» που εξαφάνισε πάνω από 2 εκατ. ευρώ από το «πόθεν έσχες» του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόθεν έσχες: Αναλυτικά όλα τα εισοδήματα που δηλώνουν οι βουλευτές – Ποιος είναι ο πιο πλούσιος και ο πιο φτωχός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλγα Γεροβασίλη: Δηλώνει καταθέσεις 16,07 ευρώ, με εισόδημα 223.213!

     



    ΣΧΟΛΙΑ