Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Πολάκης: Πήγε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε εξηγήσεις από τον Φάμελλο – «Θα το ξανάκανα – Να κοιτά τον εαυτό της η Λινού»

Παύλος Πολάκης

Παύλος Πολάκης

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης, παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την καταδίκη του από όλες τις παρατάξεις της Βουλής, μετά το bullying εναντίον συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη επειδή τον κοίταζε την ώρα που μιλούσε, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπ. Υγείας.

Ο κ. Πολάκης πήγε να συναντήσει και τον Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση που έλαβε. Όταν δεν κατάφερε να τον συναντήσει, σχολίασε σε δημοσιογράφους πως ο κ. Τασούλας έπρεπε να βάλει ποινή «στους συνεργάτες των υπουργών» και όχι σε εκείνον, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα το ξανάκανα».

Στην συνέχεια έκανε δήλωση στις κάμερες όπου κατηγόρησε τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη πως «την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο, είχε διαρκή υποτιμητική όψη, ήταν πολύ υποτιμητικό και εκνευριστικό αυτό. Της είπα μη στρίβετε τη μούρη σας αλήθειες λέω».

Επιτέθηκε μάλιστα και κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς ζητώντας συγγνώμη, λέγοντας: «Να μη ζητάει καμία συγνώμη για μένα, αλλά να κοιτάει τον εαυτό της».

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην αίθουσα όπου αναμένεται να συνεδριάσει η ΚΟ, υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, και σε έντονο ύφος ζήτησε εξηγήσεις από τον Σωκράτη Φάμελλο για τη διαγραφή του.

«Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου από υποτιμητικές εκφράσεις της συνεργάτιδας Γεωργιάδη. Εγώ ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι όσο ο λαός θέλει να είμαι. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα δεν αναγνωρίζω τίποτα. Φεύγω για να μη δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα, αλλά κάποιοι βρήκαν αφορμή», ανέφερε πριν αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Τασούλας: Χυδαίος ζήτουλας της προσοχής μέσω ύβρεων ο Πολάκης – Του επέβαλε περικοπή μισθού

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτική Ομάδας ο Παύλος Πολάκης

Άδωνις Γεωργιάδης: Ζήτησα τη λήψη πειθαρχικών μέτρων από τη Βουλή κατά του Πολάκη – Θα τον καλύψει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ;