• Top Stories

    Τσίπρας σε συνταξιούχους για ΔΝΤ: Παράλογες οι απαιτήσεις – Δεν ξέρουμε αν θα είναι στο πρόγραμμα

    • NewsRoom
    Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας


    Μια σημαντική πολιτικο – οικονομική είδηση για το ΔΝΤ βγήκε από την συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Συνταξιουχικών Ενώσεων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας όταν ρωτήθηκε για τον κόφτη, τους είπε ότι οι απαιτήσεις του Ταμείου είναι παράλογες και δεν ξέρουμε αν θα είναι στο πρόγραμμα.

    Ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε ότι οι συντάξεις θα βγαίνουν χωρίς καθυστερήσεις και ότι το εφάπαξ θα καταβάλλεται κανονικά έως τον Ιούνιο του 2017.

    Λαγκάρντ σε Σόιμπλε: Παραμένουμε στο ελληνικό πρόγραμμα!

    Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου διαβεβαίωσε νωρίτερα τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι το ΔΝΤ σκοπεύει να παραμείνει με εποικοδομητικό τρόπο εμπλεκόμενο στις συνομιλίες για την βοήθεια προς την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Σόιμπλε.

    Η Κριστίν Λαγκάρντ μίλησε με τον Σόιμπλε για το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης κατά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και του είπε ότι το ΔΝΤ σχεδιάζει να συνεχίσει τη συμμετοχή του, ανέφερε ο εκπρόσωπος σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σύννεφα Grexit πάνω από την Ελλάδα: Με επιστολή απαντά ο Τσακαλώτος στον Σόιμπλε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει “κόσμος” από τον Κυριάκο – Ποια πρώην βουλευτής παραιτήθηκε!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: SZ: Υπάρχει εναλλακτική αντί για το ΔΝΤ στην Ελλάδα, είναι ο ESM



    ΣΧΟΛΙΑ