Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τσίπρας: «Γιατί τα έχετε βάλει όλοι με τον Καρανίκα;» (video)

Καρανίκας

Ο Νίκος Καρανίκας, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα πρωταγωνίστησε στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή και στην αντιπαράθεση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίστηκε το… «λαϊκό παιδί» Νίκο Καρανίκα, κατά τη δευτερολογία του, έπειτα από την αναφορά που έκανε για αυτόν ο κ. Μητσοτάκης.

«Αλήθεια κ. Μητσοτάκη γιατί κάθε φορά που ανεβαίνετε σε αυτό το βήμα αναφέρεστε στον κ. Καρανίκα; Τι έχετε μαζί του;” είπε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εμένα οι συνεργάτες μου είναι άνθρωποι του λαού. Μπορεί να μην έχουν βγάλει το Χάρβαρντ, δεν είναι όμως ούτε Παπασταύρου, ούτε Χριστοφοράκος, ούτε αυτοφωράκηδες , ούτε μου έκαναν ποτέ δώρα τέτοιου είδους. Είναι βαθιά η ταξική αντιπαλότητα που βγάζετε μέσα από τις πολιτικές σας αναφορές» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Νωρίτερα, ο κ. Καρανίκας και η ιδιότητά του ως κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε «απασχολήσει» τον κ. Μητσοτάκη κατά την πρωτολογία του: «Το δίλημμα δεν είναι οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και οι υποστηρικτές του λαού. Το δίλημμα είναι αν συντάσσεται με την Ελλάδα του κάθε κομματικού Καρανίκα ή αν συντάσσεται με την Ελλάδα του κάθε παιδιού που εργάζεται σκληρά για να πετύχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας σε Μητσοτάκη – Γεννηματά: “Έχω δεχθεί bulling από τον ΔΟΛ!” (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη και Γεννηματά σε Τσίπρα για ΔΟΛ – Καμία… απάντηση από τον πρωθυπουργό (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε το έγγραφο – «φωτιά» που έστειλε ο ΓΓΔΕ Γ. Πιτσιλής σε όσους έχουν αδήλωτα εισοδήματα