Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στ. Θεοδωράκης: Δημοσιογράφος, πολιτικός, μετά αγρότης (video)

Σταύρος Θεοδωράκης

Σταύρος Θεοδωράκης

Νέο επαγγελματικό προσανατολισμό βρήκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος σε εκδήλωση όπου ήταν καλεσμένος, ανακοίνωσε ότι όταν εγκαταλείψει την πολιτκή, θα γίνει αγρότης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παραβρέθηκε στα βραβεία «Αγρότης της χρονιάς 2017», στο Λουτράκι. Στον χαιρετισμό του, αποκάλυψε ότι μετά από όσα άκουσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «είμαι έτοιμος να πάω στο χωριό, να βελτιώσω το χωράφι».

Το μόνο πρόβλημα, όπως είπε, είναι ότι το χωράφι του στον Δραπανιά είναι πολύ μικρό. «Δεν νομίζω ότι θα με βοηθήσω να ζήσω», σχολίασε. «Πάντως δεν είναι κακή πορεία: δημοσιογράφος, πολιτικός, μετά αγρότης. Είναι κάτι που συζητώ», πρόσθεσε.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε ως αγρότης της χρονιάς ο Δημήτρης Σχοινοπλοκάκης, που είναι συντοπίτης του κ. Θεοδωράκη, από τις Λουσακιές Χανίων, ως κτηνοτρόφος της χρονιάς ο Γιώργος Μαγιώνας, αλλά και η Ομάδα Παραγωγών Σύμβολο για τη Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κόφτη 80% σε συντάξεις και μισθούς προτείνει ο Τσακαλώτος – 4,5 δισ. ευρώ «κάβα» ζητά το ΔΝΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Α. Αγγλούπας: Οι σαμπάνιες και τα barbeque πίσω από τα κάγκελα – Νέος κύκλος ερευνών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι Αμερικανοί ομογενείς ξεμπροστιάζουν τον Καμμένο: Δεν είχε ουδεμία επαφή με την κυβέρνηση των ΗΠΑ