• Top Stories

    Πάνος Καμμένος: Ο Ιερώνυμος (και όχι ο Ν. Φίλης) λέει την αλήθεια για τη συνάντηση στο Μαξίμου

    Πάνος Καμμένος

    Πάνος Καμμένος Ετών 52. Υπουργός Εθνικής Άμυνας


    Νέα καρφιά εναντίον του πρώην υπουργού Παιδείας, Ν. Φίλη, εκτοξεύει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, παίρνοντας θέση στη νέα αντιδικεία που προκάλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναφορά του Αρχιεπισκόπου στην συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο κ. Καμμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα α «Αληθινές Ειδήσεις» και την ερώτηση για το ποιος από τους δύο (Ν. Φίλης ή Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος) λέει την αλήθεια, στάθηκε ξεκάθαρα υπέρ του κ. Ιερώνυμου, λέγοντας πως  «οι πολίτες πρέπει να πιστέψουν κάθετα την Εκκλησία».

    Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ιερωνύμος προ ημερών αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της συνάντησης, που είχε γίνει παρουσία του κ. Καμμένου και του κ. Φίλη με σκοπό να καταλαγιάσει η ένταση μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και της Εκκλησίας για το θέμα των θρησκευτικών στα σχολεία, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Φίλη, ο οποίος υποστήριξε πως ο Αρχιεπίσκοπος επικαλέστηκε πρακτικά «δικής του συγγραφής και εμπνεύσεως» και έβαλε στο στόμα του Πρωθυπουργού και άλλων, λόγια τα οποία ουδέποτε ειπώθηκαν».

    Στη συνέντευξή του ο κ. Καμμένος τονίζει ότι η διαπραγμάτευση έχει τελειώσει, επισημαίνοντας ότι στις 20 του μηνός θα ληφθεί η απόφαση.

    Αποκλείει διαφωνία εκ μέρους των βουλευτών των ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι καμικάζι, ενώ διαψεύδει την ύπαρξη οποιασδήποτε «ψυχρότητας» μεταξύ του ιδίου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

    Κληθείς να σχολιάσει την όξυνση των επιθέσεων στο πρόσωπό του από τη Ν.Δ., με το σκεπτικό ότι «δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως καραμανλικός ο Καμμένος», είπε ότι «το μενού της ΝΔ το έχει αλλάξει ο κ. Σαμαράς». και πρόσθεσε: «Οι υβριστές του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης έχουν γίνει πρωτοκλασάτα στελέχη, ενώ οι νεοφιλελεύθεροι Ξαφά και Σκυλακάκης που δεν περνούσαν ούτε απέξω από την πόρτα του Καραμανλή έχουν γίνει κύρια στελέχη του κομματος». Σημειώνει ακόμη ότι «κανείς δεν δικαιούται από τη σημερινή ΝΔ να πιάνει στο στόμα του τον Καραμανλή».

    Σε ό,τι αφορά την Ντόρα Μπακογιάννη, απέδωσε τις επιθέσεις της στο πρόσωπό του «στον φόβο της για την έρευνα της υπόθεσης της Siemens. Πρόσθεσε ότι η κ. Μπακογιάννη θα πρέπει να απολογείται στον ελληνικό λαό και να εξηγήσει γιατί ασκεί εσωτερική αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρυφό έλλειμμα 300 εκατ. ευρώ στο ΕΤΕΑΕΠ καταγγέλλει ο Γ. Βρούτσης – Ποιο το «μεγάλο κόλπο»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουρουμπλής: Είμαστε κυβέρνηση οκταετίας



    ΣΧΟΛΙΑ