Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ο Τραμπ είναι μια ωραία… πεταλούδα στο εξώφυλλο του New Yorker!

Το New Yorker μετέτρεψε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σε… πεταλούδα, για τις ανάγκες του εξωφύλλου του επόμενου τεύχους του που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ από την Δευτέρα το πρωί.

Το αμερικανικό περιοδικό βάζει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του την… ιδιαίτερη, κατά πως φαίνεται, σχέση του Τραμπ και του Ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν, κάνοντας έναν άκρως ευφάνταστο συνδυασμό με τους δυο πολιτικούς άντρες.

Ο Τραμπ επιτελεί τον ρόλο μιας… ωραίας πεταλούδας με φτερά και το πρόσωπό του, ενώ  ο Πούτιν εικονίζεται με μονόκλ στο μάτι να τον παρατηρεί, με το λογότυπο του περιοδικού να είναι γραμμένο σε κυριλλικό αλφάβητο, παραπέμποντας στην γλώσσα του Ρώσου προέδρου.

Ο καλλιτέχνης πίσω από το μοναδικό σκίτσο ονομάζεται Μπάρι Μπλιτ κι όπως δήλωσε ο ίδιος, το σκίτσο του βασίστηκε στο λεγόμενο “φαινόμενο της πεταλούδας”, όπου ένα, φαινομενικά, άσχετο γεγονός στην μια άκρη του κόσμου μπορεί να επηρεάσει την πορεία ενός γεγονότος σε κάποια άλλη άκρη της υφηλίου.

Ο υπαινιγμός είναι σαφής: Ότι ο Πούτιν ενδέχεται να “επηρέασε” την εκλογή του Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πολάκης vs Άδωνις: Μάχη με στιχάκια, ονόματα και καταγγελίες στη Βουλή – (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓιατί Μέρκελ, Ολάντ, Τζεντιλόνι και Ραχόι θέλουν μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέρκελ: Θέλουμε μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων, διαφορετικά μπορεί να κολλήσουμε