Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κ. Μητσοτάκης: Το χαριτωμένο απρόοπτο κατά την ομιλία του στη Λέσβο – Δείτε το περιστατικό (video)

Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Το πακέτο στήριξης 2,5 δις και το στοίχημα της εμπιστοσύνης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ένας ευχάριστο αιφνιδιασμό δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Μυτιλήνη, με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί. 

https://youtu.be/2z9ogYOviGg

Κατά τη διάρκεια μιας αναφοράς που έκανε ο κ. Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα, θέλησε να απευθύνει προς το κοινό του μια ρητορική ερώτηση:

«Ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε εμάς ότι είμαστε συνήγοροι του ΔΝΤ. Ξεχνάει ότι ο ίδιος και ο κ. Τσακαλώτος με επιστολή τους την 23η Ιουλίου του 2015 ζητούσαν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα; Ποιον κοροϊδεύουν επιτέλους;», αναρωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης.

Εκείνη την στιγμή την απάντηση έδωσε ένα μικρό παιδί, το οποίο βρισκόταν στην αίθουσα και φώναξε προς τον κ. Μητσοτάκη: «Εμάς!»

Χαμογελώντας, ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε τον μικρό ακροατή του: «Καλά το είπες! Πού είσαι, εσύ το είπες αυτό;» και στη συνέχεια σχολίασε αστειευόμενος: «Είναι αυτό που λέμε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι “selfies” του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο! (14 φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΕΔΕ: «Ο Μουζάλας υπεύθυνος για τους θανάτους στη Μόρια – Μονόδρομος η παραίτησή του»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί ο Τ. Βουλγαράκης έδωσε bonus 3,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενούς του