• Πολιτική

    Δείτε LIVE: Ισχυρή έκρηξη στη Σμύρνη. Τέσσερις νεκροί (σκληρές εικόνες) – Τουλάχιστον 10 τραυματίες (video)

    • NewsRoom
    Σμύρνη


    Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στη Σμύρνη της Τουρκίας, καθώς, όπως μετέδωσε το δίκτυο CNN Turk, εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο σε δικαστικό μέγαρο που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της πόλης.

    Έως τώρα έχει γίνει γνωστό ότι δύο από τους δράστες έχουν πέσει νεκροί ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 10 τραυματίες, με ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει στο σημείο.

    https://twitter.com/4n0nc47/status/817023189771436034

    Ακόμη, ένας αστυνομικός, ο Fethi Sekin, και ένας υπάλληλος του δικαστηρίου της Σμύρνης σκοτώθηκαν, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται πηγές προσκείμενες στην τουρκική αστυνομία, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

    Fethi Sekin
    Ο νεκρός αστυνομικός, Fethi Sekin

    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu κάνουν λόγο και για τρίτο δράστη, ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία.

    Όπως μεταδίδει το CNN Turk, η έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο του πάρκινγκ του δικαστικού μεγάρου, που χρησιμοποιείται από δικαστές και εισαγγελείς.

    Στην περιοχή της επίθεσης η Αστυνομία συνέλεξε πυρομαχικά, χειροβομβίδες και όπλα που άνηκαν στους δράστες της επίθεσης.

    Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για το χτύπημα, το οποίο θεωρείται τρομοκρατικό. Ο κυβερνήτης της  Σμύρνης, πάντως, θεωρεί πως πίσω από την επίθεση βρίσκεται το PKK.

    Σημειώνεται ότι η τρομοκρατία στην Τουρκία έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς δεν έχει περάσει ούτε βδομάδα από την αιματηρή επίθεση του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στο club Reina της Κωνσταντινούπολης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου 39 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο.

    Δείτε video από την έκρηξη:

    https://youtu.be/YjnXIr7s1rI

    https://youtu.be/IjqSIPPlsvE

    Σμύρνη

    Σμύρνη

    Δείτε LIVE του CNN Turk:

    Δείτε (προσοχή, σκληρές εικόνες) τους δύο νεκρούς δράστες:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική – Βρέθηκε γιάφκα στον Άλιμο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Κορυδαλλό η Ρούπα – Στις γυναικείες φυλακές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι λένε οι εφοριακοί στους φορολογούμενους που τους πάνε τις εξώδικες δηλώσεις του Σώρρα



    ΣΧΟΛΙΑ