• Top Stories

    Ιρλανδικό περιοδικό κυκλοφορεί με στόχο να σημαδεύει τον Τραμπ

    • Contributor
    Τραμπ


    Ξεπέρασαν κάθε όριο στο περιοδικό Village το οποίο κυκλοφορεί με εξώφυλλο έναν στόχο στον κρόταφο του Τραμπ!

    Μάλιστα, το περιοδικό έχει τίτλο «Γιατί όχι» και στο άρθρο αναλύονται τα υπέρ και τα κατά μίας ενδεχόμενης δολοφονίας Τραμπ, για να καταλήξει πάντως ότι κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος.

    Παρουσιάζεται η προσωπικότητα του Τραμπ και ο ίδιος ως φορέας μίσους, αντιδημοκρατικός, αντιφιλελεύθερος, εχθρικός προς την ελευθερία του Τύπου και μισογύνης.

    Αναφερόμενο και στις θέσεις Αμερικανού προέδρου στο προσφυγικό, τις εκτρώσεις, τις γυναίκες, την εξωτερική πολιτική και το περιβάλλον, το περιοδικό βάζει το ερώτημα «Τι πρέπει να γίνει;».

    Στο editorial αφού γίνεται μια εκτενής αναφορά στις ακραίες αποφάσεις του προέδρου των ΗΠΑ αλλά και στη στάση του σε διάφορα σημαντικά θέματα, γίνεται επίσης μία αναφορά στην «τυραννοκτονία» για να καταλήξει τελικά πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν πρέπει να πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης και εξηγεί το «γιατί όχι».

    «Ο Τραμπ θα αποξενώσει φίλους και θα εξοργίσει εχθρούς. Θα παραβιάσει το σύνταγμα, θα πλουτίσει παράνομα, θα έρθει σε ρήξη με συμμάχους», γράφει μεταξύ άλλων το Village.

    Τέλος, συμπεραίνει: «Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα κατά της βίας. Ας μείνουμε στην δημοκρατία αυστηρά και, εφόσον είναι αναγκαίο, ύπουλα αλλά κατηγορηματικά».

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Δικαιοσύνη μίλησε: Στη φυλακή ο Άρης Φλώρος για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας φοιτητής ο Mιχαήλ Ματθαιάκης γράφει ένα κείμενο που σοκάρει: Ενεργοποιήστε τα λαμπρά μυαλά της χώρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The wise man:Το κρυφό ραντεβού Πανταλάκη – Καλογρίτσα για τα δάνεια. O κωδικός από τις Βερμούδες που ρευστοποίησε μετοχές 32 εκ ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ