Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γκάλοπ Prorata: Ενισχύονται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Συμπαράταξη – Aπογοητευμένοι οι πολίτες

δημοσκόπηση

Με ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με έρευνα της Prorata για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Σε επίπεδο δυνητικής εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται έως το 21% (18% τον Νοέμβριο), η Ν.Δ. έως το 33% (29%), η Χρυσή Αυγή έως το 8% (10%), η Δημοκρατική Συμπαράταξη έως το 14% (10%), το ΚΚΕ 12% (14%), το ΠΟΤΑΜΙ 8% (8%), οι ΑΝ.ΕΛΛ. 4% (5%), η Ενωση Κεντρώων έως το 7% (8%), η Λαϊκή Ενότητα έως το 4% (3%) και η Πλεύση Ελευθερίας έως το 7% (7%).

Στο ερώτημα εάν επιθυμούν πρόωρες εκλογές μέσα στους επόμενους έξι μήνες, οι συμμετέχοντες απαντούν 56% «όχι», 38% «ναι» (μεγαλύτερο κατά έξι μονάδες από τον Δεκέμβριο) και 6% «Δ.Ξ./Δ.Α.».

Στο ερώτημα για το πώς εκτιμούν την οικονομική κατάσταση της χώρας τους επόμενους 12 μήνες, το 72% λέει ότι αυτή θα χειροτερέψει λίγο ή σημαντικά, το 18% ότι θα μείνει ίδια και το 8% ότι θα βελτιωθεί λίγο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα Starbucks απαντούν στον Τραμπ και προσλαμβάνουν 10.000 πρόσφυγες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Τσαμάζ : Το μεγάλο μυστικό του ΟΤΕ για το 2017

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Guardian: Η Ελλάδα έχει τρεις εβδομάδες προθεσμία στις διαπραγματεύσεις