Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γυναίκα αποδοκίμασε έντονα τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη: «Να ψοφήσεις! 400 ευρώ να πάρεις εσύ» (video)

Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας

Περιπετειώδης αποδείχθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και η παρουσία του στον χώρο του στρατοπέδου Παύλου Μελά. Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε αντιμέτωπος με διαδηλωτές, ένταση, φωνές αλλά και επιδοκιμασίες (αν και θα μπορούσε κάποιες από αυτές να θεωρηθούν έως και… ειρωνικές).

Την παράσταση πάντως έκλεψε μια γυναίκα, η οποία άρχισε να φωνάζει προς την μεριά του πρωθυπουργού: «Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;» και συνέχισε αγανακτισμένη «Να ψοφήσεις κιόλας! 400 ευρώ εσύ να πάρεις! Ψόφος», για να γνωρίσει τα ειρωνικά σχόλια κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έσπευσαν να την αποδοκιμάσουν λέγοντας πως το κάνει «για τα κανάλια.»

Νωρίτερα πάντως, ένας από τους παρευρισκόμενους που περίμεναν την είσοδο του κ. Τσίπρα, τον υποδέχθηκε σχεδόν ως Μεσσία. «Αρχηγέ της ανθρωπιάς και της καλοσύνης, τον Πολάκη να προσέχεις και τα μάτια σου» του είπε χαρακτηριστικά, ενώ κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναξαν «μπροστά, μπροστά με την Αριστερά»

Πέρα από τους οπαδούς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης εργαζόμενοι του Δήμου Δέλτα οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενώ στο σημείο έφτασαν και άλλα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ των δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης. Μαζί τους ήταν και εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη», που διαμαρτυρήθηκαν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΦΚΑ: Στην «εντατική» η αγορά εργασίας – Μισθοί πείνας για σχεδόν 600.000 εργαζόμενους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψηφίστηκε η επιστροφή των 85 εκατ. ευρώ των τηλεοπτικών αδειών – «Ταφόπλακα» στο νόμο Παππά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη ατάκα Σταθάκη για το «χρυσό» εφάπαξ του προέδρου ΔΕΣΦΑ: Θα έπαιρνε κάτι παραπάνω… έτσι κι αλλιώς!