Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ε. Αποστολάκης (ΓΕΕΘΑ): Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο «ζεστό» σημείο του πλανήτη

Αποστολάκης ΓΕΕΘΑ

Ευάγγελος Αποστολάκης,

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης βρέθηκε στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ «Με Αρετή και Τόλμη», όπου τοποθετήθηκε για τις εντάσεις που σημειώνονται στο Αιγαίο με την Τουρκία, το ζήτημα του προσφυγικού αλλά και την συνολική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο ‘ζεστό’ σημείο του πλανήτη. Δεν θέλουμε να προκύψει ένταση στο Αιγαίο. Η περιοχή είναι αρκετά δύσκολη και η κατάσταση αντιμετωπίζεται με δυσκολία, αλλά το θέμα είναι η χώρα να σταθεί πόλος σταθερότητας», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης κατά το ξεκίνημα της συνέντευξης.

Εν συνεχεία, δήλωσε: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να είναι έτοιμες για την αποστολή τους και να προσφέρουν ασφάλεια. Ο τρόπος που δουλεύουν είναι συντονισμένος και παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, όλα αντιμετωπίζονται με σύνεση για να βρεθεί μια σωστή λύση σε κάθε περίπτωση.Οι δυνάμεις σχεδιάζουν το μέλλον για το καλύτερο».

Όσον αφορά στο προσφυγικό υποστήριξε ότι «το προσφυγικό είναι ένα ζήτημα πολύ σοβαρό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παίξει σημαντικό ρόλο.Εμείς συνεχίζουμε να βοηθάμε στη συντήρηση των δομών, καθώς συνεχίζεται να γίνεται αυτή η προσφορά».

Κατόπιν, σχετικά με το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι «ο ρόλος τους είναι να είναι εκεί που χρειάζεται»,ενώ επισήμανε ότι «υπάρχει συνεχής παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων για προσφορά στην κοινωνία. Στο προσφυγικό, στις αεροδιακομιδές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάχη «σώμα με σώμα» για τις συντάξεις και το αφορολόγητο – Στον αέρα τα αντίμετρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινούν οι κατασχέσεις σε 49 βουλευτές. Έχουν χρέη από δάνεια

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ώρα μηδέν για τις τράπεζες και τα «κόκκινα» δάνεια – Έρχεται η Νουί στην Αθήνα