Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πυρά της ΝΔ για την επίθεση στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη: «Μόλις χθες προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση»

Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Επίθεση κατά της Κυβέρνησης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, καλώντας την να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες της μετά την επίθεση κουκουλοφόρων που δέχθηκε το απόγευμα στο γραφείο του ο βουλευτής του κόμματος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Χθες, για μια ακόμη φορά προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση για τα πρωτοφανή φαινόμενα ωμής βίας που εκδηλώνονται πλέον καθημερινά στην χώρα. Σήμερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχθηκε στο γραφείο του επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και χρειάστηκε να παρέμβει ο αστυνομικός του πυροβολώντας στον αέρα για να αποτρέψει τις ενέργειές τους. Τι άλλο, άραγε, πρέπει να συμβεί για να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τις αυτονόητες ευθύνες της;», ανέφερε η ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον Κουφοντίνα – Πυροβόλησε στον αέρα ο φρουρός (video)