ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δίκη Νοβάρτις: Προβλήθηκε βίντεο που είχε δημιουργήσει η εταιρεία με δήθεν απαγωγή της Ευγενίας Μανωλίδου
«Εκτελεστικό» ρόλο στην σκευωρία Novartis αποδίδει, σύμφωνα με πληροφορίες, στον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, στην κατάθεσή του που διαβιβάστηκε στην Βουλή.
Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να μιλά για κεντρικό σχεδιασμό της υπόθεσης με στόχο τη δίωξη συγκεκριμένων πολιτικών αντιπάλων της προηγούμενης κυβέρνησης.
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Πικραμμένος, μεταξύ άλλων, φέρεται να λέει στους ανακριτές που ερευνούν τη σκευωρία Novartis «πιθανολογώ ότι το πρόσωπο το οποίο κινούσε τα νήματα και συνέβαλε στον σχεδιασμό των διώξεων των πολιτικών προσώπων ήταν ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης» ενώ σε άλλο σημείο υποστηρίζει ότι ο τρόπος που η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς χειρίστηκε την υπόθεση του «δημιουργεί την αίσθηση ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός» με σκοπό την στοχοποίηση του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη