ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μπορούσε να αντιληφθεί την αξία της αυτοκριτικής, πριν επιδιώξει να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την υπόθεση των “Σπαρτιατών”», διαμηνύουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να ακούσει ο ελληνικός λαός τους λόγους για τους οποίους, μαζί με την ΝΔ, κατέληξαν σε διατάξεις που διακρίθηκαν για τον ερασιτεχνισμό, την προχειρότητα και τελικά την ανεπάρκειά τους να προστατέψουν τη Δημοκρατία μας από τα μέλη και τους φίλους της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
«Και μια παρατήρηση: Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό “νήμα” από εκεί που το αφήνει η ΝΔ, το εκθέτει», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.
Διαβάστε επίσης:
Τραυλού: Ο ελληνικός εφοπλισμός συμβάλλει στην αποκατάσταση ζημιών από Daniel και Elias
Νάγκελ: Η ΕΚΤ μπορεί να μειώσει τα επιτόκια αν επιβεβαιωθεί το outlook για πληθωρισμό
Χρηματιστήριο: Στην τιμή του placement η Πειραιώς, στα 4 ευρώ, νέα υψηλά για ΕΤΕ, Eurobank, Τιτάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συνάντηση με τον διευθυντή του Office of Science and Technology Policy στον Λευκό Οίκο
- Ντόναλντ Τραμπ: Νομίζω έχουμε συμφωνία με τη Ρωσία – Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Ζελένσκι
- Aνείπωτη τραγωδία στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη
- Γιατί ο ιδρυτής της Chobani επενδύει 1,2 δισ. δολάρια στη δημιουργία υπερσύγχρονης βιομηχανίας γάλακτος στη Νέα Υόρκη
