ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λίγο μετά τις 17:00 έχει ξεπεράσει τις 100.000 πολίτες που έχουν ψηφίσει, σύμφωνα με πηγές του κόμματος.
Ειδικότερα, πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι «έσπασε το φράγμα» των 100.000 που ψήφισαν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ-λίγο μετά τις 17:00 (εγγεγραμμένοι σε τάμπλετ). Υπογραμμίζουν δε ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ήδη διπλασιάσει τα μέλη του και η ψηφοφορία στα εκλογικά κέντρα όλης της χώρας συνεχίζεται.
Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός προγραμματισμός είναι να κλείσουν οι κάλπες στις 20:00, ωστόσο, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, εφόσον κριθεί απαραίτητο από τη ροή ψηφοφόρων που προσέρχονται στις κάλπες, θα δοθεί παράταση.
Διαβάστε επίσης:
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Έως τις 14:00 έχουν ψηφίσει 70.000 πολίτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Blend Development: Νέο deal για την οικογένεια Καλλιτσάντση
- Goldman Sachs για Alpha Bank: Οι 5 λόγοι που κάνουν top pick τη μετοχή σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Η Alpha Bank και τα 2,7 ευρώ, η νέα κίνηση Γουάτσα, τα παράπονα Χάνη στην πρέσβειρα, ο εξαφανισμένος υπουργός, τέλος οι διαρροές για τον ανασχηματισμό και τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ
- Γνωρίζοντας τον Τραμπ: Ο άνθρωπος και η ηθική
