• Πολιτική

    Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο 3 από τους «87» έδωσαν στον έρανο για την «Αυγή» συνολικά 700 ευρώ

    Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και των «87» βουλευτών και μελών της Κεντρικής Επιτροπής που υπέγραψαν το χθεσινό κείμενο κριτικής απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, πάρα τις προσπάθειες εκπροσώπων της δεύτερης πλευράς να αμβλύνει τις εντυπώσεις.

    Αυτή τη φορά, πήγες της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να αφήσουν αιχμές κατά των «87», οι οποίοι μεταξύ άλλων ασκούσαν κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για την απόφαση του να προχωρήσει σε κλείσιμο της ημερήσιας έντυπης έκδοσης της κομματικής εφημερίδας Αυγής, χωρίς πρώτα να ειδοποιήσει έγκαιρα τους εργαζόμενους σε αυτή.

    Όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, ωστόσο, από τους «87», μόνο μία βουλευτής και δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής έσπευσαν να συνδράμουν, έως τώρα, στον έρανο που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης για την ενίσχυση των ΜΜΕ του κόμματος, με ένα ποσό μάλιστα που που ανέρχεται μόλις στα 700 ευρώ!

    Την ίδια ώρα, από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να αποστάλθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, νέες εκκλήσεις μέσω τηλεφώνου σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος, προκειμένου να συνδράμουν εκτάκτως οικονομικά και ανεξάρτητα από την οικονομική στήριξη προς την «Αυγή».

    Διαβάστε επίσης

    Πυρκαγιές: 44 νέες φωτιές το τελευταίο 24ωρο – Δύο συλλήψεις στη Φθιώτιδα

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συγκέντρωσε 17.800 μόρια στις Πανελλαδικές

    Κασσελάκης: Συνάντηση τη Δευτέρα με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης



    ΣΧΟΛΙΑ