• Πολιτική

    Πηγές ΠΑΣΟΚ για Δούκα: Συντηρεί αχρείαστα το προεκλογικό κλίμα

    • NewsRoom
    Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

    Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας


    Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να μην σχολιάσει προσωπικά τις «ενστάσεις» που εξέφρασε νωρίτερα ο Χάρης Δούκας. Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη υπογράμμισαν πως «είναι προφανές ότι οι αποφάσεις του Προέδρου υπηρετούν την ενότητα και την συστράτευση όλων των στελεχών. Τα ίδια στελέχη θεωρούν επίσης ότι «διαρροές που συντηρούν αχρείαστα το προεκλογικό κλίμα δεν βοηθούν».

    Ο κ. Δούκας μέσω συνεργατών άσκησε σκληρή κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για τον «ανασχηματισμό» στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική ομάδα τονίζοντας ότι οι επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκης «δυστυχώς δεν αποπνέουν το αίσθημα ενότητας και δεν προωθούν τις απαραίτητες συνθέσεις και υπερβάσεις».

    Και κατά Διαμαντοπούλου

    Ο Χάρης Δούκας τάχθηκε και εναντίον της Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία ανέλαβε τον Πολιτικό Σχεδιασμό. Μέσω του σχολίου των συνεργατών του ο κ. Δούκας ανέφερε ότι «ο στρατηγικός και πολιτικός σχεδιασμός δεν μπορεί να είναι μονοπρόσωπο όργανο και προς μια πολιτική κατεύθυνση», εννοώντας, σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ότι η Άννα Διαμαντοπούλου δεν μπορεί να εκπροσωπήσει το «όλον ΠΑΣΟΚ».

    Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας που συναντήθηκε το πρωί με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ αποδέχθηκε πάντως την πρότασή του να συμμετάσχει στο Πολιτικό Κέντρο, το νέο άτυπο όργανο στη Χαριλάου Τρικούπη. Αιτιολογεί την απόφασή του αυτή επικαλούμενος το ότι η σύσταση του οργάνου ήταν δική του προεκλογική δέσμευση. Δεν αποφεύγει όμως να επισημάνει ότι έμειναν εκτός Πολιτικού Κέντρου ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου, οι άλλοι δύο υποψήφιοι αρχηγοί στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

    Διαβάστε επίσης:

    Live: Η παρουσίαση από το Υπ. Ανάπτυξης του νέου μοντέλου για τον Παραγωγικό Μετασχηματισμό – Παρών και ο Κ. Μητσοτάκης

    Θεοδωρικάκος: Οι τρεις πυλώνες για το νέο παραγωγικό μοντέλο – Πάνω από €3 δισ. για βιομηχανία και μεγάλες επενδύσεις

    Σπύρος Πρωτοψάλτης (ΔΥΠΑ): Έρχονται ανακοινώσεις μέχρι το τέλος του έτους για την Κοινωνική Αντιπαροχή



    ΣΧΟΛΙΑ