Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Παύλος Πολάκης κατά Λινού: Θες να μου κάνεις μήνυση, έχεις θράσος τελικά, ξεκίνα το πακετάρισμα

Παύλος Πολάκης

Παύλος Πολάκης

Νέα επίθεση στην Αθηνά Λινού εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης. Μετά τις καταγγελίες του τελευταίου για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού, η τελευταία ανέφερε πως πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του.

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο βουλευτής των Χανίων απαντά:

«Έμαθα πως θέλεις λέει να μου κάνεις μήνυση!!!(φωτο 1-2)

ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!

Μια συμβουλή: Πήγαινε βρες το Χατζηνικολάου που ήθελε να μου κάνει κι αυτός μήνυση (για «να μου πάρει ένα κοπάδι» όπως έλεγε) αλλά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!

Δεύτερο: Ξεκίνα το πακετάρισμα. Αυριο σου’ ρχεται κι άλλο μπουγιουρντί που πρέπει να παρέμβει και σε σένα και στο Σπανο αυτεπαγγέλτως ο Εισαγγελέας!!

Άντε καληνύχτα!».

Σημειώνεται πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού μετά και το αίτημα 184 μελών και στελεχών του κόμματος για παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Στα συνεχιζόμενα ψέματα, -τα οποία είναι πλέον προφανές ότι δεν έχουν καμία σχέση με εμένα, αλλά εξυπηρετούν πολιτικές φιλοδοξίες και στο να επουλώσουν πληγωμένα “εγώ”-, θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με μόνο σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας», τόνισε η κυρία Λινού σε ανάρτησή της στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Όλο και πιο ζεστή η θάλασσα στη Μεσόγειο – Νέα ρεκόρ και «είσοδος» ψαριών από την Ερυθρά