Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Αιχμές κατά Κασσελάκη – Επίθεση στη Λίνα Μενδώνη

Παύλος Πολάκης

Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης σε μεταμεσονύκτια ανάρτησή του σήμερα προέβη σε νέα επίθεση κατά Στέφανου Κασσελάκη καθώς και γνωστοποίηση της επιθυμίας του να έχει ηγετικό ρόλο στις εξελίξεις που δρομολογούνται εντός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  γράφοντας χαρακτηριστικά πως «ήρθε ο καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

 Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Αντε καλο ξημερωμα.
Τωρα που τελειωσε ……..
Ηρθε ο:
-Καιρος για ριζικές αλλαγες στην ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
-Καιρος για σκληρη και αποτελεσματικη αντιπολιτευση
-Καιρος να βαλουμε πλωρη να τους ριξουμε
-Καιρος για προγραμμα και σχεδιο αναταξης της κοινωνικης πλειοψηφίας σε συγκρουση με τη διαπλοκη !

 

Για Νέα Δημοκρατία και Λίνα Μενδώνη: Το πρώτο καθήκον είναι να σπάσει αυτό το φαύλο καθεστώς της Μητσοτακοκρατίας 

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο Παύλος Πολάκης αυτή τη φορά έστρεψε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της Λίνας Μενδώνη αναφερόμενος στο σκάνδαλο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του υπουργείου Πολιτισμού. Μίλησε για τεράστιες χρηματοδοτήσεις και ψεύτικα δάνεια επί υπουργείας του Ευάγγελου Βενιζέλου και τη Λίνα Μενδώνη Γενική Γραμματέα «που τα τσέπωνε ο πρόεδρος Τσακοπιάκος και η παρέα του!!».

Ο Παύλος Πολάκης προχώρησε μαζί με το κείμενο του σε δημοσιοποίηση φωτογραφιών με τιμολόγια πληρωμών και αποφάσεις για χρηματοδοτήσεις από το υπουργείο Πολιτισμού.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τη Νέα Δημοκρατία:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ:
Ηθελα και να ηξερα….
Η δικαστικη εξουσια που ασχολειται με το σκανδαλο του Ταμειου Αλληλοβοηθειας του Υπ.Πολιτισμου που αποκαλυφθηκε επι ΣΥΡΙΖΑ το 2015-19 εχει υποψιν της αυτα τα στοιχεια που φαινονται στις φωτογραφιες;;;;(φωτο 2-27)
Λέω για το σκάνδαλο με τις τεράστιες χρηματοδοτήσεις στο Ταμείο από την εποχή που ήταν Υπουργός ο Βενιζέλος και Γενική Γραμματέας η Μενδώνη και έφτασε να δίνει μέχρι και ψεύτικα δάνεια σε υπαλλήλους που τα τσέπωνε ο πρόεδρος Τσακοπιάκος και η παρέα του!! Αυτόν που “αποκατέστησε” η Μενδώνη όταν ανέλαβε υπουργός το 2019, μαζί με συνεργάτες του/της, οι οποίοι τελικά εμπλέκονταν στην σπείρα που εκβίαζε επιχειρηματίες στην Αθήνα !!!!
Η οποία Μενδώνη ήρθε και έβαλε ΔΗΘΕΝ το Ταμείο Αλληλοβοήθειας σε εκκαθάριση τον Δεκέμβριο 2019, που υποτίθεται θα διαρκούσε έναν χρόνο, αλλά κάθε χρόνο έρχεται με τροπολογία και την παρατείνει (τελευταία Ιούλιος 2024). Στο τι “εκκαθάριση” κάνουν όμως και στο τι πληρώνει και ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ο “εκκαθαριστής” της Μενδώνη θα επανέλθουμε……..
Γιατι αν λοιπον η Ελληνικη Δικαιοσυνη ,τα εχει υποψιν της αυτα τα στοιχεια ,ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ που δυστυχως εχει ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΝΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ!!!
Αναμενω απαντηση αμεση!!!
ΥΓ1: τα στοιχεια μου ηρθαν σε φωτογραφιες προφανως απο ανθρωπους που εχουν προσβαση σε αυτες με την ερωτηση: «γιατι με αυτα τα στοιχεια δεν τιμωρουν τον Τσακοπιακο και την παρεα του;»

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Θα εφαρμόσουμε ό,τι απαιτούν τα συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Χριστίνα Γκέντζου έγραψε ιστορία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

ΕΛΑΣ: Σύλληψη 25χρονου που επιχείρησε να εισάγει στην Ελλάδα κοκαΐνη, κρυμμένη μέσα σε διακοσμητικά κεριά