• Πολιτική

    Παύλος Μαρινάκης: «Τις δυνάμεις των άκρων τις αντιμετωπίζουμε με την πολιτική μας – Οι πολίτες προτιμούν τις λύσεις από τις αναλύσεις »

    • NewsRoom
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης


    «Πολλές οι αναλύσεις, περισσότερες από όσες μπορούμε να καταναλώσουμε όλοι, οι πολίτες προτιμούν λύσεις και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών και τον αντίκτυπό του στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό. Παράλληλα άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις θριαμβολογίες  για τη νίκη Μελανσόν.

    «Τις δυνάμεις των άκρων, τις αντιμετωπίζουμε μέσα από την πολιτική μας. Δεν μας αρέσει να ετεροκαθοριζόμαστε ούτε να πανηγυρίζουμε για αποτελέσματα άλλων χωρών», σ[παρατήρησε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ δεν παρέλειψε να διατυπώσει αιχμές  για τον ΣΥΡΙΖΑ:

    “Έχει πολλή πλάκα να βλέπει κανείς να πανηγυρίζουν κάποιοι για τις δηλώσεις Μελασνσόν, ξεχνώντας τι έχει πει για το κόμμα τους πριν από λίγα χρόνια. Αυτά είναι καταγεγραμμένα”.

    Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, «η ετυμηγορία των πολιτών κάθε χώρας είναι απολύτως σεβαστή. Οι συγκρίσεις είναι επισφαλείς, κάθε χώρα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, άλλο εκλογικό σύστημα.

    Αν μπορεί να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα είναι την πολιτική μεγάλη αξία που έχει η κυβερνητική σταθερότητα στη χώρα μας. Έχουμε τρία χρόνια χωρίς εκλογές, οι πολίτες από τις πολλές αναλύσεις προτιμούν τις λύσεις και εμείς σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε».

    Διαβάστε επίσης:

    Γαλλικές εκλογές: Το θρίλερ των συνεργασιών παρατείνει το πολιτικό σοκ – Αγωνία για μετοχές και ομόλογα

    Γαλλία: Καλύπτουν τις απώλειες οι αγορές – Οι επενδυτές αμφιταλαντεύονται για το αποτέλεσμα των εκλογών

    ΤΕΕ: Επανεκλέχθηκε πρόεδρος για την επόμενη 4ετία ο Γιώργος Στασινός -Ποιά είναι η νέα Δ. Ε.

     



    ΣΧΟΛΙΑ