Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Σε 44 ημέρες ξεκινάει η λειτουργία του Μετρό στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Στη Θεσσαλονίκη παρευρέθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφέροντας κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση πως «Σε 44 ημέρες ξεκινάει η λειτουργία του Μετρό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ένα έργο το οποίο για πολλά χρόνια περίμεναν οι κάτοικοι και αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, της καθημερινότητας και του κυκλοφοριακού ζητήματος».

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ερωτώμενος στη συνέχεια για τα δημοσιεύματα περί τελετής εγκαινίων με ονόματα όπως αυτό του Αντώνη Ρέμου, απάντησε ως εξής: «Δεν έχουν καμία βάση τα δημοσιεύματα αυτά, τα βλέπω και εγώ με μεγάλη απορία και λέω αν το γραφείο μου είναι στον ίδιο χώρο με αυτά που περιγράφουν. Προφανώς είναι ευθύνη αυτών που θα διοργανώσουν την τελετή».

Όπως τόνισε ο κ. Μαρινάκης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τονίσει πως δεν είναι εγκαίνια αλλά παράδοση του Μετρό και λίγη σημασία έχει μια τελετή όπως αυτή που περιγράφεται στα δημοσιεύματα, σε σχέση με το γεγονός πως μετά την παράδοση οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Μετρό. Μάλιστα, σημείωσε πως οι πολίτες έχουν κάθε λόγο να είναι εξοργισμένοι με τις καθυστερήσεις του έργου και τα δήθεν εγκαίνια με μουσαμάδες.

Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε, επιπλέον, πως την πρώτη εβδομάδα τα δρομολόγια θα είναι δωρεάν ώστε να υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής και στη συνέχεια θα υπάρχει ενιαίο εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η ερώτηση του κ. Κακλαμάνη επισημαίνει τις κύριες παθογένειες της αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια της Βάσως Παπανδρέου

Cenergy: Στο Χρηματιστήριο Αθηνών τα στελέχη της, μετά την αύξηση ΑΜΚ 200 εκατ. ευρώ