• Πολιτική

    Παύλος Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταλαβαίνει τι είναι διάκριση εξουσιών. Πράσινος ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ

    • NewsRoom
    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης


    Στο στόχαστρο της κυβέρνησης βρίσκονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζητούν σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις υποκλοπές.

    Πυρά εξαπόλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, από την αίθουσα της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, στοχεύοντας (κατά κύριο λόγο) τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

    «Αυτά τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν δεν τιμούν τη Δημοκρατία μας. Δεν μπορώ να θυμηθώ προηγούμενο. Δεν βλέπω να συμβαίνει σε άλλη χώρα της Ευρώπης… Τα κόμματα μας λένε πως κάθε φορά που δεν μας αρέσει μία απόφαση της Δικαιοσύνης θα την τραβάμε από αυτί και την πηγαίνουμε στη Βουλή, να της ζητάμε τον λόγο. Αυτό δεν συμβαδίζει με τη Δημοκρατία μας. Δεν έχει καμία σχέση με τη διάκριση των εξουσιών… Το να τα ακούει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πέφτει από σύννεφα… Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία ημέρα στη δουλειά να μην καταλαβαίνει τι είναι η διάκριση των εξουσιών. Αυτό ονειρεύονται αυτό θέλουν να κάνουν. Αυτή η συμπεριφορά είναι ταυτόσημη με αυτό που έχουν μέσα τους… Το να βλέπεις το ΠΑΣΟΚ που έχει παράδοση σεβασμού στους θεσμούς να σέρνεται πίσω από την ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Κωνσταντοπούλου επιβεβαιώνει πως δεν θέλει να γίνει αξιόπιστη αντιπολίτευση. Αλλά, ένας πράσινος ΣΥΡΙΖΑ με ρητορική που δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Steve Στάθης Τζικάκης νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της SOFTONE

    2.972.350 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούλιο

    Ρωσία: Αυξάνονται οι ενδείξεις για επικείμενη ανταλλαγή κρατουμένων με τη Δύση



    ΣΧΟΛΙΑ