• Πολιτική

    Παύλος Μαρινάκης για την κίνηση των 11: Οι βουλευτές έχουν υποχρέωση να κάνουν ερωτήσεις για σημαντικά θέματα

    • NewsRoom
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλάει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλάει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Ορισμένοι «τώρα ανακάλυψαν πως λειτουργεί σωστά μια οργανωμένη κοινοβουλευτική ομάδα» και πως δεν υπάρχει ρήξη στη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σχετικά με την ερώτηση που κατέθεσαν 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τα κόκκινα δάνεια.

    «Οι βουλευτές έχουν υποχρέωση να κάνουν ερωτήσεις για σημαντικά θέματα και οι υπουργοί πρέπει να απαντούν», εξήγησε.

    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μείωσε τα «κόκκινα δάνεια», είπε.

    Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου θα μετάσχει στις εργασίες της 79ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει την ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα αναλαμβάνει το διάστημα 2025-2026 την θέση του μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

    Σχετικά με την συνάντηση με τον Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως «η κυβέρνηση πιστεύει στον διάλογο, χωρίς ο διάλογος να σημαίνει αφέλεια».

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης: Ελλάδα και Κύπρος είναι πυλώνες σταθερότητας

    Morgan Stanley για Metlen: Αυξάνει τιμή στόχο στα €47 και τη διατηρεί στη λίστα με τα top picks

    Motor Oil: Εκπνέει η 5ετής προθεσμία για την είσπραξη μερίσματος χρήσης 2018



    ΣΧΟΛΙΑ