• Πολιτική

    Παύλος Μαρινάκης για Αυγενάκη: Δεν είναι αποδεκτές οι λογικές του τύπου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»

    • NewsRoom
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης


    «Θα σας πω κάτι που το έχουμε δει να γίνεται και πράξη γιατί είναι πλέον πέντε χρόνια, ότι μπορεί για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου και όπως πρέπει να δίνεται χρόνος από τον Πρωθυπουργό σε όσους επιλέγει, όμως περιπτώσεις συμπεριφορών πρώτον κρίνονται ακαριαία πολλές φορές και δεύτερον λογικές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» στην Κυβέρνηση αυτή δεν είναι αποδεκτές», δήλωσε νωρίτερα ο Παύλος Μαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει το επεισόδιο Αυγενάκη.

    Αναφερόμενος στο περιστατικό  ενημέρωσε πως«έγινε επικοινωνία μόλις αυτό ήρθε στο φως της δημοσιότητας και ελήφθη γνώση της καταγγελίας. Έχουν ζητηθεί εξηγήσεις από το συγκεκριμένο πρόσωπο, πρώην υπουργό.»

    Και συμπλήρωσε με νόημα:« Δεν νομίζω ότι επιδέχεται πολλών ερμηνειών το συγκεκριμένο βίντεο»

    «Περιμένουμε τη θέση του βουλευτή της Ν.Δ., πολύ σύντομα θα βγάλει ο ίδιος ανακοίνωση, θα εξηγεί, πρέπει να δούμε τη θέση του και σας το λέω και με τη νομική μου ιδιότητα, πρέπει να ακούμε όλες τις απόψεις.»

    Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διαγραφής του κ. Αυγενάκη, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε: «Ας ακούσουμε πρώτα τις εξηγήσεις του και στη συνέχεια και επειδή τις αποφάσεις δεν τις λαμβάνουμε πολλοί, είναι αποφάσεις που πολλές φορές, ειδικά στα συντεταγμένα κόμματα, ακολουθούν μια δομή και μια διαδικασία συγκεκριμένη, όταν έρθει η στιγμή των εξηγήσεων θα έχετε άμεση ανταπόκριση από εμάς. Αλλά επειδή παίξατε κάποια πλάνα και έχει μεγάλη σημασία αυτό δεν είναι ότι ο Πρωθυπουργός τη μια μέρα πήγε στο νοσοκομείο την άλλη μέρα πήγε στα λεωφορεία επειδή συνέβη κάτι άλλο. Αυτή είναι η καθημερινότητα της Κυβέρνησης που οφείλει να λύσει τα μεγάλα προβλήματα των πολιτών και για αυτόν τον λόγο εξελέγη το 2023. Η Κυβέρνηση αυτή επανεξελέγη με ένα ιδιαιτέρως τιμητικό ποσοστό, με ένα πρόγραμμα που έχει στον πυρήνα του την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες στην καθημερινότητά τους».

    Σχετικά με τις προχθεσινές ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως δεν θεωρεί ότι ήρθε σε δύσκολη θέση που ήταν παρών στην εκδήλωση και επανέλαβε ότι «δεν σχολιάζουμε ούτε ομιλίες, πολλώ δε μάλλον εκείνη τη στιγμή, ούτε θέσεις, ούτε απόψεις πρώην προέδρων του κόμματός μας και πρώην Πρωθυπουργών».

    Διαβάστε επίσης:

    Χρηματιστήριο: Τα ρεκόρ στη Wall επαναφέρουν τον δείκτη στις 1.420 μονάδες, αγοραστές στις τράπεζες

    Temu-Shein: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι κινεζικές πλατφόρμες – Εξετάζεται η επιβολή δασμών

    Θοδωρής Λιβάνιος για ΑΣΕΠ: Επιταχύνονται οι διαδικασίες των προσλήψεων – Οι αλλαγές



    ΣΧΟΛΙΑ