Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Αδιανόητο να διακινούνται fake news για εθνικά θέματα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα εκ Τουρκίας που κάνουν λόγο για αποστρατιωτικοποίηση ελληνικών νησιών, και έκανε λόγο για διακίνηση fake news.

“Την ημέρα που καθελκύεται η πρώτη φρεγάτα Belharra, που μαζί με την απόκτηση των μαχητικών Rafale και την αναβάθμιση των F-16 σηματοδοτούν τη σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και συμβάλλουν στην αμυντική θωράκιση της χώρας μας, είναι αδιανόητο να διακινούνται fake news για εθνικά θέματα” ανέφερε ο κ. Μαρινάκης συγκεκριμένα, και προσέθεσε κατηγορηματικά:

“Το ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μία φορά: δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία αλλαγή στρατηγικής σε σχέση με την κατανομή δυνάμεων και την αμυντική θωράκιση της χώρας”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ισχυροποίηση της χώρας μας σε διπλωματικό και γεωστρατηγικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ισχυρότερη διπλωματικά, γεωστρατηγικά και αμυντικά “και σε αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε προσηλωμένοι”.

Διαβάστε επίσης:

Σταϊκούρας: Πάνω από 100 συμβασιούχους οδηγούς θα προσλάβει άμεσα ο ΟΑΣΘ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού ο Σπύρος Χατζάρας

Μητσοτάκης για Κεραμεία Αλλατίνη: Σηματοδοτεί την υλοποίηση ενός οράματος με όρους μέλλοντος

                                                                                          

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε