Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Πρέπει να πάψει το ΠΑΣΟΚ να είναι «κόμμα των παρεών και των κολλητών» – Δύο νέα προεκλογικά βίντεο

Ο Παύλος Γερουλάνος

Δύο νέα προεκλογικά σποτάκια κυκλοφόρησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος.

Σε αυτά, ο κ. Γερουλάνος επιχειρεί να αποτυπώσει αυτό που, όπως λέει, υπηρετεί η υποψηφιότητά του: μία επιλογή νίκης για το ΠΑΣΟΚ, μία επιλογή προοπτικής για την Ελλάδα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει για άλλη μια φορά στα σχετικά βίντεο  ότι ο πρόεδρος του κόμματος πρέπει να είναι και βουλευτής για να μπορέσει να αντιπαρατεθεί ουσιαστικά με την κυβέρνηση, ενώ υπογραμμίζει ότι πρέπει «να κάνουμε την ελληνίδα και των έλληνα να νιώσουν ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας».

«Για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τη Νέα Δημοκρατία, στις επόμενες εκλογές, πρέπει να αλλάξει ηγεσία. Και, αφενός, από κόμμα των παρεών και των κολλητών, να γίνει κόμμα όλων των στελεχών και των πολιτών. Κόμμα του οποίου ο Πρόεδρος μπορεί να λέει «δεν έχω κομματική παρέα, δεν έχω δική μου “ομάδα”, έχω μάθει να φτιάχνω ομάδες με όποιον και όποια θέλει να προσφέρει» τονίζει ο Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας για το πολιτικό του σχέδιο ο κ Γερουλάνος τονίζει ότι είναι ένα «σχέδιο πατριωτικό, ανθρωποκεντρικό, σοσιαλιστικό», ενώ εναντιώνεται στην άποψη ότι «οι ιδεολογίες πέθαναν».

Θυμίζουμε ότι οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του νέου Προέδρου θα γίνουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης:
Καβάλα: Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης

ΕΚΤ: Τα πέντε κυρίαρχα χαρακτηριστικά στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ελκυστικό για τους επενδυτικούς οίκους