• Πολιτική

    Παύλος Γερουλάνος: Να αντιμετωπίσουμε, συλλογικά, τις τεράστιες ανισότητες σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία

    Παύλος Γερουλάνος

    Παύλος Γερουλάνος


    Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος για τη αρχηγεία Παύλος Γερουλάνος ανέφερε «Ότι η διαδικασία που ξεκινήσαμε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έχει αξία, μόνο αν μας οδηγήσει να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες της κοινωνίας.» σε συνέντευξη του στην  τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική».

    Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά του νέου προέδρου είπε πως οφείλει «Να δημιουργεί δυνατές ομάδες με δύο δεξιότητες: πρώτον, να κρατούν τον ίδιο τον Πρόεδρο, αλλά και το κόμμα ολόκληρο, κοντά στην κοινωνία και στις ανάγκες της.».

    Αναφερόμενος αναλυτικά στις ανάγκες της κοινωνίας πρόσθεσε «Ποια είναι η πρώτη ανάγκη που έχουμε σήμερα, ως κοινωνία; Να αντιμετωπίσουμε, συλλογικά, τις τεράστιες ανισότητες σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία, που βλέπουμε να γιγαντώνονται στην Ελλάδα. Γιατί είναι, αυτή, η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας; Διότι, όσο η εξουσία και ο πλούτος συγκεντρώνονται στα χέρια λίγων, τόσο θα νιώθει ο πολίτης ότι αυτή η κοινωνία δεν τον αφορά».

    Διαβάστε επίσης:

    Lamda Development: Οκληρώθηκε το 80% των εκσκαφών της υπογειοποίησης της λεωφ. Ποσειδώνος

    Μαρίν Λεπέν: Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους μας – Αναπόφευκτη η νίκη μας στο κοντινό μέλλον

    Μπάιντεν- Μήνυμα στους Δημοκρατικούς: Θα μείνω στην εκλογική “κούρσα” και θα κερδίσω τον Τραμπ



    ΣΧΟΛΙΑ