ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα ή αύριο θα ανακοινώσει την απόφασή του ποιον από τους δυο υποψηφίους θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ ο Παύλος Χρηστίδης.
Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, κρατώντας για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του για το εάν θα στηρίξει Νίκο Ανδρουλάκη ή Γιώργο Παπανδρέου, τόνισε πως θα έχει σήμερα μια σειρά συζητήσεων με τους συνεργάτες του προσθέτοντας ότι η τοποθέτησή του θα έχει πολιτικά χαρακτηριστικά.
Ο Παύλος Χρηστίδης πρότεινε ψυχραιμία σημειώνοντας «είναι σημαντικό τώρα, αλλά και μετά την Κυριακή, να είμαστε σοβαροί».
Διαβάστε ακόμη:
Ανδρουλάκης: Αδιανόητα fake news από Παπανδρέου – Δεν μπαίνω σε παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνοτουρκικό παζάρι: Συναντήσεις πολιτικών και Ελλήνων-Τούρκων επιχειρηματιών στη σκιά της Διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
- Τρία καυτά ερωτήματα των ξένων – Χειρόφρενο στην παροχολογία ελέω εμπορικού πολέμου
- Τι θα κάνουν οι αγορές με βάση τον VIX S&P 500, τα σοφά λόγια Μπάφετ, τα μπόνους στον ΟΠΑΠ, οι νέες αρμοδιότητες Χατζηδάκη, γιατί πήγε ο Καρατζάς στον Πιερ, και η οργή του ΚΜ με την πλατινομαλλούσα βουλευτή
- Motor Oil… εισηγμένη «παντός καιρού»
