• Πολιτική

    Παύλος Χρηστίδης για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την ηγεσία: «Δε θέλω να ρίξω νερό στο μύλο»

    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης


    Και θέμα συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο τραπέζι των διεργασιών στο ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης που , παρά το γεγονός ότι  δεν άνοιξε τα χαρτιά του στο ενδεχόμενο της δικής του υποψηφιότητας, δεν απέφυγε, ερωτηθείς για την αμφιζβήτηση Ανδρουλάκη να σχολιάσει, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να πληγώνει τους πολίιτες.

    «Η συζήτηση για τις προσωπικές φιλοδοξίες είναι κάτι που στην παρούσα φάση δεν εξυπηρετεί κανέναν, εγώ σήμερα βρίσκομαι εδώ να μιλήσω για το τι είναι σημαντικό για το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε στο ΣΚΑΙ, κληθείς να απαντήσει αν θα καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία.

    Ταυτόχρονα όμως παρουσίασε και μια πλατφόρμα πορείας του κόμματος: «Το σημαντικό για το ΠΑΣΟΚ είναι να διαμορφώσει μια μεγάλη παράταξη που ενσωματώνει όλα τα μεγάλα πολιτικά και κοινωνικά κινήματα.

    Όλα τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε στο πλαίσιο του εσωτερικού διαλόγου. Δεν θα ήθελα να ρίξω νερό στο μύλο σε μια συζήτηση που διαμορφώνει προβλήματα».

    Ερωτηθείς για την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη περί συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ σε νόμους που συμφωνούν, απάντησε ότι χρειάζονται δομικές αλλαγές. «Έχουμε πάρει πολλές πρωτοβουλίες στη Βουλή, όπου υπήρχε συμφωνία στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

    Είναι κάτι το υγιές και γίνεται με βάση την κοινή λογική. Όταν λιποθυμούν παιδιά την ώρα των Πανελλαδικών εξετάσεων, όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να πάρει τα μέσα να πάει στη δουλειά του με τον καύσωνα, πρέπει να δούμε δομικές αλλαγές. Θα τα δούμε όλα», κατέληξε.

    Ο Π. Χρηστίδης, παρατήρησε ότι  «οι πολίτες με το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής έστειλαν πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα κόμματα» και υποστήριξε ότι ο μεγάλος ηττημένος αυτής της διαδικασίας είναι η κυβέρνηση, αφού έχασε 13 μονάδες και 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους. Έκανε λόγο για  «πύρρειο πρωτιά» της κυβερνώσας παράταξης.

    Διαβάστε επίσης:

    Q&R: Άκυρη η ΑΜΚ – Προτείνεται μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο €19,1 εκατ.

    Αλλαγές σε συντάξεις: Έρχεται νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο για ΕΑΣ και ενιαίο κανονισμό παροχών

    Ισχυρές επιδόσεις για τη Bosch στην Ελλάδα – Τι θα γίνει με το hub καινοτομίας

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ