• Πολιτική

    ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate των υποψήφιων προέδρων

    • NewsRoom
    Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

    Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ


    Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συμφώνησαν στη διεξαγωγή debate που θα προβληθεί από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024.

    Η συμφωνία έγινε αφότου η Αννα Διαμαντοπούλου είχε καλέσει τους υπόλοιπους υποψηφίους στη διεξαγωγή του debate.

    Η υποψήφια για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ είχε αναφέρει σε δήλωσή της: «Tώρα που οριστικοποιήθηκε ποιοι είναι οι επίσημοι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, προσκαλώ και προκαλώ τους συνυποψήφιους μου σε ένα πρώτο debate με κύριο θέμα:

    Τι είναι η Κεντροαριστερά σήμερα;

    Τι πρεσβεύει η σοσιαλδημοκρατία στον 21ο αιώνα;

    Πως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας αυτές τις έννοιες;

    Τι λέμε στις νεότερες και αποστασιοποιημένες από την πολιτική γενιές ότι πραγματικά εκφράζει η κεντροαριστερά που επικαλείται το ΠΑΣΟΚ ακόμη και τα μερίδια του ΣΥΡΙΖΑ».

    Όπως υπογράμμισε η κ. Διαμαντοπούλου «είναι ένα πρώτο ξεκίνημα για να επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο και τα πιστεύω μας στο επίκεντρο.

    Να επαναπροσεγγίσουμε παλιούς φίλους και συντρόφους και να προσελκύσουμε νέους στις δικές μας απόψεις για την αντιμετώπιση των ποικιλόμορφων και πολυεπίπεδων προβλημάτων του σήμερα και του αύριο.

    Ελπίζω στην ανταπόκριση όλων, ως προάγγελο του Μεγάλου ΠΑΣΟΚ που όλοι δηλώνουμε ότι επιδιώκουμε».

    Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων έχουν συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο διαλόγου θεματικών ενοτήτων καθώς και στη διεξαγωγή απευθείας διαλόγου μεταξύ τους, οι ακριβείς κανόνες του οποίου θα διευθετηθούν στην επόμενη συνάντησή τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Στουρνάρας: Πώς κατάφερε η Ελλάδα να ενταχθεί στο ευρώ – Οι αναμνήσεις του τότε υπουργού Οικονομικών

    Χρήστος Δήμας: Ακόμα ισχυρότεροι δεσμοί Ελλάδας και Ιαπωνίας – Εγκρίθηκε από την Επιτροπή της Βουλής η ελληνο-ιαπωνική σύμβαση

    Κικίλιας: Φέτος είχαμε πολύ περισσότερες πυρκαγιές, αλλά πολύ λιγότερες καμένες εκτάσεις στις χειρότερες συνθήκες



    ΣΧΟΛΙΑ