• Πολιτική

    ΠΑΣΟΚ: «Οι απειλές του Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν την πολιτική αδυναμία του», απαντούν οι αμφισβητίες του

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης


    Άμεση ήταν η απάντηση των αμφισβητιών του Νίκου Ανδρουλάκη μέσα στο ΠΑΣΟΚ, στα όσα ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος απείλησε με διαγραφές τους διαφωνούντες, ενώ δήλωσε έτοιμος  να αξιολογηθεί από τη βάση του κόμματος.

    Η πλευρά των διαφωνούντων έσπευσαν μέσω διαρροών να σηκώσει το γάντι, απαντώντας ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος της συνέντευξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Μάλιστα, σε μια βαριά δήλωση τον κατηγορούν για«πλήρη πολιτική αδυναμία», για «άρνηση αυτοκριτικής», ενώ τον καλούν να αποσαφηνίσει αν θέλει και πότε να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές.

    Αναλυτικά η απάντηση των κύκλων των διαφωνούντων:

    «Την ώρα που πολλά στελέχη ζητούν να μιλήσει η βάση του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης απειλεί με διαγραφές. Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του.

    Προεκλογικά έλεγε ότι είναι πολιτική ήττα η τρίτη θέση. Σήμερα δεν μας απάντησε ξεκάθαρα αν ηττηθήκαμε ή όχι.

    Έκανε επίθεση σε όλους και σε όλα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.

    Είπε: είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή, όμως δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα στηθούν κάλπες. Περιμένουμε να αποσαφηνίσει αν θέλει εκλογές και πότε θα γίνουν. Αυτή θα είναι η μόνη απάντηση για όλους και για όλα.

    Στους ισχυρισμούς του ότι όσοι διαφωνούν παίζουν το παιχνίδι της ΝΔ, απαντάμε ότι η ΝΔ θα τρίβει τα χέρια της με κόμματα της αντιπολίτευσης από 12% έως 14%. Εξάλλου, όλα τα φιλικά μέσα της ΝΔ αγωνίζονται να μας πείσουν ότι δεν χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ».

    Διαβάστε επίσης

    Ανδρουλάκης σε επίδοξους αρχηγούς: Όποιος έχει φιλοδοξίες, ας δηλώσει υποψηφιότητα για την ηγεσία

    ΣΥΡΙΖΑ: Απομακρύνεται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με εντολή του Στέφανου Κασσελάκη

    Χατζηδάκης: Τα υγιή δημόσια οικονομικά, προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη



    ΣΧΟΛΙΑ