Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: H Ελένη Χρονοπούλου γέννησε το πρώτο της παιδί

Ελένη Χρονοπούλου

Ελένη Χρονοπούλου, υποψήφια του ΠΑΣΟΚ

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, η οποία έγινε μητέρα.

«Ο Mario ξεκίνησε το ταξίδι της ζωής του και εμείς έχουμε μείνει σαν χαζοί να τον κοιτάμε και να νιώθουμε όλα τα συναισθήματα του κόσμου από την αρχή. Καλώς ήρθες φανταστικέ μας τύπε! Ανυπομονούμε για όλα όσα θα ζήσουμε και θα μάθουμε παρέα. Θα είμαστε για πάντα το Σπίτι σου», αναφέρει στην ανάρτηση.

 

 

Η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι η γυναίκα που έχει καταγγείλει τον ευρωβουλευτή εκλεγμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ, ηθοποιό, Αλέξη Γεωργούλη.

Η κ. Χρονοπούλου εργάζεται στην Κομισιόν, ενώ υπήρξε υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου και κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, δρομολογώντας εξελίξεις με τον δημοφιλή ηθοποιό.

Οι βέλγικες αρχές έχουν καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο αίτημα άρσης της ασυλίας του και το θέμα έχει παραπεμφθεί στο νομικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα επόμενα βήματα.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χρονοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: Η καταγγελία μου έγινε την επομένη του συμβάντος – 4 μήνες μετά έδωσα το όνομα του θύτη
Αλέξης Γεωργούλης: Επώνυμη από το 2020 η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου – Το χρονικό της υπόθεσης
Ελένη Χρονοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη