ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ανταπόκριση υπάρχει από τοπικούς φορείς της Κρήτης, για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή ανήλικων παραβατών σε αθλητικές δραστηριότητες, το οποίο εξετάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνεργασία με το υπουργείο Αθλητισμού.
Τα δύο υπουργεία πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με τις Δικαστικές Αρχές, τους Επιμελητές Ανηλίκων και τους Αθλητικούς Συλλόγους των Χανίων και του Λασιθίου, στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής του νέου και πρωτοποριακού προγράμματος της συμμετοχής ανήλικων παραβατών σε αθλητικές δραστηριότητες (άρθρο 122ΠΚ, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 28 του ν.5090/2024).
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανταπόκριση των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και των εκπροσώπων των τοπικών δημοτικών αρχών και κοινωνικών παραγόντων, υπήρξε μεγάλη και αναδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον και την έμπρακτη πρόθεσή τους να συνδράμουν με την ενεργή συμμετοχή τους στην επίτευξη του στόχου της αντιμετώπισης της παραβατικότητας των ανηλίκων μέσα από την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό και την ένταξή τους σε αθλητικά σωματεία που θα τους φέρουν σε επαφή με τις αξίες και ιδέες του αθλητισμού.
Διαβάστε επίσης:
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του πήγε μετά κανονικά για δουλειά
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Τι απαντά το υπουργείο Ναυτιλίας για τις τιμές «φωτιά» – Πώς θα συγκρατηθούν
Κικίλιας: Προσοχή, η μισή Ελλάδα στο πορτοκαλί με θυελλώδεις ανέμους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Κεραμέως και η επιστροφή των πτυχιούχων
- Απίστευτο: Το 0,2% των οφειλετών χρωστάει 83 δις! – Σχεδόν 6 στα 10 ευρώ είναι απλήρωτες οφειλές στην εφορία
- Η δημόσια πρόταση της Masdar, η ρευστότητα 220 εκατ. ευρώ και η μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ποιοι παίζουν για ΠτΔ, η εμπιστοσύνη στα ΕΛΠΕ, το bid της Masdar και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, οι δύο εφοπλιστές και το bad-mouth, ο καταδικασμένος Σταύρος Τάκη, οι δωρεές του Δένδια, το καλό mood του Νικολάου και της Χρυσής Β, και η παρακολούθηση της πλατινομαλλούσας
