Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παππάς: Σημαντικό βήμα η αδειοδότηση – Να προχωρήσει τάχιστα το ΕΣΡ τον διαγωνισμό 

Παππάς

Νίκος Παππάς, πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

«Πράσινο φως» στο ΕΣΡ να προχωρήσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του mononews.gr.

Παρά το γεγονός ότι κ. Παππάς είχε επιμείνει μέχρι τέλους στο όριο των τεσσάρων αδειών, γιατί τόσες μπορούν να «αντέξουν» οι συνθήκες της αγοράς, επικαλούμενος μάλιστα και γνωμοδότηση του Ινστιτούτου Φλωρεντίας, σήμερα σημειώνει πως «η σημερινή απόφαση του ΕΣΡ είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα στο δρόμο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, η οποία έχει καθυστερήσει δεκαετίες, στερώντας από το Δημόσιο χρήματα τα οποία έπρεπε να έχουν εισπραχθεί».

«Η ανεξάρτητη αρχή μπορεί και οφείλει πλέον να προχωρήσει τάχιστα τη διαδικασία και να εξασφαλίσει το τίμημα, το οποίο το δημόσιο δικαιούται να εισπράξει. Ο τρόπος είναι γνωστός» συμπλήρωσε ο κ. Παππάς. «Τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης περί απεριόριστου αριθμού αδειών ανήκουν πλέον στο καλάθι των αχρήστων, οριστικά» σχολίασε τέλος ο κ. Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαξίμου: Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που η ΝΔ καταφεύγει σε εξεταστικές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Ο Νίκος Παππάς δίνει το OK στο ΕΣΡ για τη δημοπρασία των 7 τηλεοπτικών αδειών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν και κατέστρεψαν την ιστοσελίδα του ακριτικού νησιού της Λήμνου